List of Articles alireza faraji Article 1 - ارزیابی اثر همافزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر بهعنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج 20.1001.1.24234966.1399.12.1.4.1 10.30495/jfst.2020.665333 شیرین پیروتی علیرضا فرجی فریبا نقی پور Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 2 - بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریمگلی)، تف و دانه ماش 20.1001.1.24234966.1399.12.1.6.3 10.30495/jfst.2020.665335 شکوفه کوهی علیرضا فرجی سیدعلی مشعشعی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 3 - بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز 20.1001.1.24234966.1400.13.1.10.4 10.30495/jfst.2020.675800 هنگامه تجلی طهرانی علیرضا فرجی سید علی مشعشعی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 4 - بررسی تأثیر جایگزینی تخم مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم کلسترول فراسودمند 20.1001.1.24234966.1401.14.2.11.4 10.30495/jfst.2021.684140 Targol Ghannad Fariba Naghipour Alireza Faraji Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 5 - بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست 20.1001.1.24234966.1400.13.2.13.9 10.30495/jfst.2021.684251 مهسا مرادی فریبا نقی پور علیرضا فرجی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 6 - بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم 20.1001.1.24234966.1399.12.1.2.9 10.30495/jfst.2020.665271 زهرا سلطانی علیرضا فرجی محمد حسین عزیزی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 7 - بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار علیرضا فرجی سید علی مشعشعی مینا کشانی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1396 Article 8 - بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی 20.1001.1.24234966.1399.12.2.10.9 10.30495/jfst.2020.674033 یگانه حسن پور فریبا نقی پور علیرضا فرجی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026