List of Articles Toctam Mostaghim Article 1 - استفاده از اسانس شوید همراه با نانوذرات اکسید روی در ساختار پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش عمرماندگاری میگو تحت شرایط یخچال S. Taklavi T. Mostaghim Sh. Shahriari Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 68 , Year , Autumn 2020 Article 2 - تاثیر استفاده از برگ گیاه بامبو و اسانس پونه کوهی بر کاهش میزان اکریل آمید و ویژگیهای کیفی نان سوخاری A.H. Abasian Rad M. Salehifar T. Mostaghim Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 70 , Year , Spring 2021 Article 3 - غنی سازی پنیر خامه ای کم چرب بر پایه نانوامولسیونهای بتاسیکلودکسترین- اینولین با ویتامینهای E و D M. Tahery T. Mostaghim Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 71 , Year , Summer 2021