فهرس المقالات Toctam Mostaghim المقاله 1 - استفاده از اسانس شوید همراه با نانوذرات اکسید روی در ساختار پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش عمرماندگاری میگو تحت شرایط یخچال سویل تکلوی تکتم مستقیم شهلا شهریاری علوم غذایی و تغذیه , العدد 68 , السنة 17 , پاییز 1399 المقاله 2 - تاثیر استفاده از برگ گیاه بامبو و اسانس پونه کوهی بر کاهش میزان اکریل آمید و ویژگیهای کیفی نان سوخاری امیرحسام عباسیان راد مانیا صالحی فر تکتم مستقیم علوم غذایی و تغذیه , العدد 70 , السنة 18 , بهار 1400 المقاله 3 - غنی سازی پنیر خامه ای کم چرب بر پایه نانوامولسیونهای بتاسیکلودکسترین- اینولین با ویتامینهای E و D مریم طاهری تکتم مستقیم علوم غذایی و تغذیه , العدد 71 , السنة 18 , تابستان 1400