Subject Areas :
عبدالرضا آقاجانی
1
(گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران)
سید علی مرتضوی
2
(استاد، گروه علوم ومهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی، مشهد، ایران)
فریده طباطبایی یزدی
3
(استاد، گروه علوم ومهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی، مشهد، ایران)
مسعود شفافی زنوزیان
4
(گروه علوم ومهندسی صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران)
محمد رضا سعیدی اصل
5
(گروه علوم ومهندسی صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران)
Keywords:
Abstract :
of Spirulina. Journal of Applied Phycology, 5(2): 235-241.
Phycocyanin. BioMed Research International, 1-9.