Optimization of Bioactive Components Extraction from Onion by-products by Microwave-Assisted Using Response Surface Method (RSM)
Subject Areas :
Mehranoosh
Gharibi Tehrani
1
(دانشجوی دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، واحدسبزوار، دانشگاه آزاداسلامی، سبزوار، ایران.)
Amir hosein
Elhamirad
2
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحدسبزوار، دانشگاه آزاداسلامی، ،سبزوار،ایران)
Elham
Azarpazhooh
3
(استادیار پژوهش بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی، سازمان تحقیقات،)
Ahmad
Pedramnia
4
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحدسبزوار، دانشگاه آزاداسلامی، ،سبزوار،ایران)
Parvin
Sharayei
5
(استادیار پژوهش بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی، سازمان تحقیقات،)
Keywords:
Abstract :
(Allium fistulosum) and the effect of thermal treatment. 13(1), 67-72.
flavonoids of 28 vegetables and 9 fruits commonly consumed in the Netherlands. 40(12), 2379-2383.
extracts of Salvia tomentosa Miller (Lamiaceae). 90(3), 333-340.
_||_