Manuscript ID : JFST-1806-1374 (R6)
Visit : 119
Page: 54 - 43
10.30495/jfst.2021.684122
20.1001.1.24234966.1401.14.1.4.5
Article Type:
Original Research
Subject Areas :
علی کزازی
1
,
مریم مصلحی شاد
2
1 - گروه علوم و صنایع غذایی، واحد صفادشت، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.
2 - گروه علوم و صنایع غذایی، واحد صفادشت، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.
Received: 2018-06-03
Accepted : 2019-11-03
Published : 2022-03-21
Keywords:
References:
حسینی، م. ه.، رضوی، ه. و.، موسوی، م.ع. ۱۳۸۸. بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ضدباکتریایی و ریزساختاری فیلمهای خوراکی تولید شده از کیتوزان محتوی اسانسهای آویشن و دارچین. مجله الکترونیک فرآوری و نگهداری مواد غذایی. جلد۱، شماره ۲، 68-47
زرگری، ع. 1393. گیاهان دارویی، انتشارات دانشگاه تهران.
سازمان ملی استاندارد ایران. 1381. آب آشامیدنی بستهبندی شده- ویژگیهای میکروبیولوژی استاندارد ملی ایران، شماره 6267، چاپ اول.
سازمان ملی استاندارد ایران. 1388. آب آشامیدنی-ویژگی های فیزیکی و شیمیایی، شماره 1053، چاپ پنجم.
۵. مرادی، ب.، فراهانی، ح. 1394. خواص آنتیاکسیدانی استیک آلکالاین، کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی، علوم و تکنولوژی، استانبول.
۶. محمدی، ط.، موسوی، ع. و ارشیایی.، س. ۱۳۹۴. بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی خروجی از تصفیه خانه شهر سنندج، دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، تهران، انجمن توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین.
۷. هاتفی، ه. ۱۳۹۲. تاثیر اسانس دارچین بر کیفیت خرمی پوشش یافته. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی.
همتی کاخکی، ع.، محمدی، م.، بهنام نیک، ر.، شهیدی، م. 1391. بررسی اثر ازن بر عوامل شیمیایی موثر بر طعم و بوی آب سد کارده. پژوهشکده علوم و صنایع غذایی.
Amiridou, D., Voutsa, D. 2011. Alkylphenols and phthalates in bottled waters. Journal of Hazardous Material, 185: 281-86.
Bach, C., Dauchy, X., Chagnon, MC., Etienne, S. 2012. Chemical migration in drinking water stored in polyethylene terephthalate (PET) bottles: a source of controversy. Water Research, 46(3):571-83.
Burt, S. 2004. Essential oils: their antibacterial properties and potential applications in foods-a review. International Journal of Food Microbiology, 94: 223-253.
Cornelis, G., Poppe, S., Van Gerven, T., Van den Broeck, E., Ceulemans, M., Vandecasteele, C. 2008. Geochemical modelling of arsenic and selenium leaching in alkaline water treatment sludge from the production of non-ferrous metals. Journal of Hazardous Materials, 159: 271-279.
Facile, N., Barbeau, B., Prevost, M., Koudjonou, B. 2000. Evaluating bacterial aerobic spores as a surrogate for giardia and cryptosporidium inactivation by ozone. Water Research, 34(12): 3238-46.
Ignacio-Rosa Mistica, C., Kyung-Bok, J., Kyu-Jae, L. 2012. Clinical Effect and Mechanism of Alkaline Reduced Water. Journal of Food and Drug Analysis, 20(1): 394-397.
Loyo-Rosales, JE., Rosales-Rivera, GC., Lynch, AM., Rice, CP., Torrents, A. 2004. Migration of nonylphenol from plastic containers to water and a milk surrogate. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 52: 2016-20.
Matan, N., Rimkeeree, H., Mawson, A., Chompreeda, P., Haruthaithanasan, V., Parker, M. 2006. Antimicrobial activity of cinnamon and clove oils under modified atmosphere conditions. International Journal of Food Microbiology, 107: 180-185.
Ouattara, B., Simard, RE., Holley, RA., Piette, GJP., Bégin, A. 1997. Antibacterial activity of selected fatty acids and essential oils against six meat spoilage organisms. International Journal of Food Microbiology, 37: 155-162.
Salemi, S., Dermanaky Farahani, H., Moradi, B., Moghadasi, S. 2014. Effect of alkaline water on the lipid profile of wistar rat. (the 1st international &the 13th Iranian nutrition congress). 1st International & the 13th Iranian Nutrition Congress.
Sathishkumar, M., Sneha, K., Won, S., Cho, C.W., Kim, S., Yun, YS. 2009. Cinnamon zeylanicum bark extract and powder mediated green synthesis of nano-crystalline silver particles and its bactericidal activity. Colloids and Surfaces B: Biointerfaces. 73: 332-338.
Shan, B., Cai, Y. Z., Brooks, JD., Corke, H. 2007. Antibacterial properties and major bioactive components of cinnamon stick (Cinnamomum burmannii): activity against foodborne pathogenic bacteria. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 55: 5484-5490.
Silveira, A., Aguayo, E., Leglise, A., Artés, F. 2007. Emerging sanitizers and clean room improved the microbial quality of fresh-cut ‘Galia’ melon. CIGR 3rd International Symposium. Food and Agricultural Products: Processing and Innovations. Naples, Italy, September: 24–26.
22.Yeo, R., McBreen, J., Kissel, G., Kulesa, F., Srinivasan, S. 1980. Perfluorosulphonic acid (Nafion) membrane as a separator for an advanced alkaline water electrolyser. Journal of Applied Electrochemistry, 10: 741-747.