List of Articles maryam moslehishad Article 1 - The Feasibility Study of Cheese Production from Whey and Evaluatation of Physicochemical, Textural and Sensory Properties of the Whey Cheese Atiyeh Habibi Hamid Reza Esfandiari maryam Moslehishad Mahnaz Khodaei Nutraceutical Foods and Bioactive Extracts , Upcoming Articles Article 2 - The Effect of Enrichment with Sargassum illicifolium, Ulva lactuca and Gracilaria cortica Algae on Physicochemical and Microbial Properties of Processed Fruits (Sour Date Purees and Apple Paste) 10.30495/jfbt.2023.72992.10305 somayeh Ranjbar-Shamsi Anousheh Sharifan Mozhgan Emtyazjoo Maryam Moslehishad Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 27 , Year , Autumn 2024 Article 3 - بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر اشرف السادات حسینی سهیلا عبدی مریم مصلحی شاد Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 4 - بررسی خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و حسی آب آشامیدنی قلیایی حاوی اسانس طبیعی دارچین به عنوان جایگزین ازن 20.1001.1.24234966.1401.14.1.4.5 10.30495/jfst.2021.684122 علی کزازی مریم مصلحی شاد Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 5 - ارزیابی ویژگیهای میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی نمونههای دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری meysameh Ahmadi maryam moslehishad Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Spring 2020 Article 6 - بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی و قابلیت مهار فعالیت آنزیم آلفاگلوکوزیداز عصاره گیاه پنیرک و گل ختمی Naemeh Eskandari fatemeh ghamari Maryam Moslehi shad Ecophysiology & Phytochemistry of Medicinal and Aromatic Plants , Issue 5 , Year , Winter 2023