فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - مروری بر کاربرد سیانوباکتری ها در افزایش اثرات پروبیوتیک و پری بیوتیک مواد غذایی سید امیر علی انوار بهاره نوروزی 10.30495/jfm.2022.1943527.1740 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - شناسنامه علمی مجله دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - مطالعه اثرات ضد میکروبی قطران دود پزشکی کلپوره (L Teucrium polium) بر میکروارگانیسمهای غذازاد در شرایط آزمایشگاهی فرهنگ تیرگیر پردیس نادری دهکردی فاطمه ملکپور علی کاظمی باباحیدری 10.30495/jfm.2022.1826681.1425 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - ارزیابی اثر اسانس علف لیمو (Cymbopogon citratus) بر میکروارگانیسمهای آلوده کننده غذا نازنین خاکی پور فاطمه حق شناس 10.30495/jfm.2022.1926703.1707 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بهینه سازی محیط کشت برای تولید اگزوپلی ساکارید توسط سویه های بومی لاکتوباسیلوس فرمنتوم، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و سویه تجاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس مریم انتشاری نجف آبادی لیلا روزبه نصیرایی عبدالله قاسمی پیربلوطی حمیدرضا نوری 10.30495/jfm.2022.1937384.1727 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - کاهش فعالیت میکروبی خرمای مضافتی با بکارگیری پوششهای خوراکی و روغنهای گیاهی مهدخت ارجمندکرمانی فرشته سلاجقه بهجت تاج الدین 10.30495/jfm.2022.1942845.1739 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - جداسازی و بررسی برخی از ویژگیهای پروبیوتیکی آنتروکوکها در شیر گاو جرسی و فرآورده-های تخمیری آن در قم حمید میرزائی زهرا نوری حامد 10.30495/jfm.2022.1944859.1744 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی میزان شیوع انگل نئوسپورا کنینوم در شیر گاوان استان یزد به روش Nested-PCR در تابستان سال 1400 محسن جعفریان نصیر رفعتی 10.30495/jfm.2022.1948012.1756 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن سید مجید هاشمی ابراهیم رحیمی سید امیرعلی انوار حامد اهری مریم عطایی 10.30495/jfm.2022.1955955.1772