فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن الهام آزادفر امیرحسین الهامی راد اکرم شریفی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ حمید رصا عبادتی اکرم شریفی مهرداد نیاکوثری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ سمیه سلیمانی اکرم شریفی محمد آرمین دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی الهه رازقندی امرحسین الهامی راد علیرضا قدس ولی سید حسین استیری سارا آقاجانزاده سورکی حمید بخش آبادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA) افشین جعفرپور امیرحسین الهامی راد حسین میر سعید قاضی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - ارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلمهای بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی عبدالرضا محمدی نافچی فائزه میرزایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور محمد هادی ناجی فخری شهیدی سیدعلی مرتضوی هادی اسکندری آرش کوچکی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تأثیرپیش فرآیندهای پوستگیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری الهام آذرپژوه پروین شرایعی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار کننده در مایونز کم چرب لاله گلچویی مزدک عظیمی حسین یوسفی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - تاثیر فرایند ترکیبی خشککردن اسمزی توسط خشککن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوههای توتفرنگی مریم عاملی مهدی قیافه داوودی ریحانه احمدزاده قویدل حمید بخش آبادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن اسماعیل عطای صالحی علی سرداریان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی فرشته حسنی مریم اوتادی