فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز لیلا رستم میری محمد رضا سعیدی اصل رضا صفری 10.30495/jfst.2019.667478 20.1001.1.24234966.1398.11.1.1.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی ترکیبات شیمیایی، خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی مریم سردرودیان اکرم آریان فر 10.30495/jfst.2019.541222 20.1001.1.24234966.1398.11.1.4.4 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن فرزاد کریم پور فلورا تخرونی سجاد قادری 10.30495/jfst.2019.541218 20.1001.1.24234966.1398.11.1.2.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی عبدالرضا میرچولی مصطفی مظاهری تهرانی سید علی مرتضوی سید محمد علی رضوی 10.30495/jfst.2019.541223 20.1001.1.24234966.1398.11.1.5.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتیاکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن سیدمهدی حسینی سیدحسین استیری زهره دیدار 10.30495/jfst.2019.541224 20.1001.1.24234966.1398.11.1.6.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.)بر ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در یخچال سمیرا جدی سکینه یگانه سیدعلی جعقرپور محمود ناصری 10.30495/jfst.2019.541221 20.1001.1.24234966.1398.11.1.3.3 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - فعالیت ضداکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا صدیقه امیری محسن رادی فرود باقری ویدا انصاری 10.30495/jfst.2019.541365 20.1001.1.24234966.1398.11.1.8.8 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) سید مهدی اجاق سحر السادات موسوی بنی علیرضا عالیشاهی انیسه جمشیدی عصمت محمدی معظمه کردجزی 10.30495/jfst.2019.541369 20.1001.1.24234966.1398.11.1.10.0 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - مقایسهی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدلسازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) حبیب الله میرزایی حمید بخش آبادی علیرضا قدس ولی سید مهدی جعفری امان محمد ضیائی فر 10.30495/jfst.2019.541370 20.1001.1.24234966.1398.11.1.11.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو رقیه اشرفی یورقانلو لاله مهریار 10.30495/jfst.2019.541388 20.1001.1.24234966.1398.11.1.12.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ راحله دهقان تنها الهام مهدیان محمدحسین امینی فرد حسن بیات رضا گاراژیان 10.30495/jfst.2019.541229 20.1001.1.24234966.1398.11.1.7.7 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - تاثیرپکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر اکرم آریان فر شیما ظهوریان پردل 10.30495/jfst.2019.541366 20.1001.1.24234966.1398.11.1.9.9