فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو فاطمه نوری صفت لیلا ناطقی حامد زارعی 10.30495/jfh.2022.1948677.1336 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی میزان آگاه کارکنان قنادی های شیراز در مورد بهداشت مواد غذایی و عملکرد آنها علی اصغر مسیحی نژاد مجتبی بنیادیان محمد معتمدی فر 10.30495/jfh.2022.1947962.1338 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروبهای منتقله از غذا تابان عابدی نارملا آصفی شهرام حنیفیان سحر دهقان 10.30495/jfh.2022.1950877.1343 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مطالعه سمیت سلولی عصاره اسپیرولیناپلاتنسیس بر سلولهای سرطانی معده و پروستات فاطمه خداوردی پور علی شریف زاده 10.30495/jfh.2022.1955841.1350 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی، شناسایی و اندازهگیری آفتکشها و سموم و تأثیر آن بر منابع آبی شهر تبریز سارا نیک مرام سهیلا محمدیاری جعفر ابوالحسنی محمد ابراهیم رمضانی اصغر ریاضتی 10.30495/jfh.2022.1953111.1346 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - اثر مهاری اندوفیتهای گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر استرپتوکوکوس آگالاکتیه و کریپتوکوکوس نئوفورمنس علی میرعباسی نجف آبادی سمیه شاهرخ شهرکی اعظم مختاری 10.30495/jfh.2022.1954146.1347