ا

  • ابراهیمی.مریم ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی و ضد میکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش جو [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]

آ

  • آغایلی.مریم ارتباط بین استفاده از تکنیک های یادگیری با انگیزه ی فراگیری و تفکر انتقادی در بین فراگیران زبان انگلیسی در رشته بهداشت و تکنولوژی مواد غذایی [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]

ح

  • حاجی نیا.فهیمه ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی و ضد میکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش جو [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]
  • حسینی نسب.سید عرفان بررسی مقاومت ژن¬های انتروتوکسیژنیک جدایه¬های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی¬سیلین در مواد غذایی عرضه¬شده در شهرستان قم [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]

ر

  • رحیمی اصفهانی.فریبا ارتباط بین استفاده از تکنیک های یادگیری با انگیزه ی فراگیری و تفکر انتقادی در بین فراگیران زبان انگلیسی در رشته بهداشت و تکنولوژی مواد غذایی [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • رحیمی.ابراهیم فیلم نانوکامپوزیت هیدروکسی پروپیل متیل سلولز/کیتوزان/آنتوسیانین پوست بادمجان/نانوذرات اکسیدروی سنتز شده به روش سبز با استفاده از عصاره کلاهک بادمجان برای افزایش ماندگاری فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilusfrisii kutum) [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]

س

  • ساعدی فر.عرازسلطان فعالیت ضدباکتریایی شیر گاو تخمیرشده بوسیله دانه‌های کفیر علیه تعدادی از باکتریهای بیماری‌زا [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]
  • سجادی.سیده ثریا فعالیت ضدباکتریایی شیر گاو تخمیرشده بوسیله دانه‌های کفیر علیه تعدادی از باکتریهای بیماری‌زا [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]

ش

  • شاکریان.امیر به کارگیری سه روش ERIC-PCR, RAPD-PCR, Rep-PCR در دسته بندی ژنتیکی ایزوله های کمپیلوباکتر ژژونی وکمپیلوباکترکولی جدا شده از گوشت خام مرغ [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • شاکریان.امیر فیلم نانوکامپوزیت هیدروکسی پروپیل متیل سلولز/کیتوزان/آنتوسیانین پوست بادمجان/نانوذرات اکسیدروی سنتز شده به روش سبز با استفاده از عصاره کلاهک بادمجان برای افزایش ماندگاری فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilusfrisii kutum) [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • شهریاری.سارا ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی و ضد میکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش جو [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]

ص

  • صادق شش پلی.مریم فعالیت ضدباکتریایی شیر گاو تخمیرشده بوسیله دانه‌های کفیر علیه تعدادی از باکتریهای بیماری‌زا [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]
  • صادقی.علیرضا ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی و ضد میکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش جو [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]
  • صالحی.مهسا فیلم نانوکامپوزیت هیدروکسی پروپیل متیل سلولز/کیتوزان/آنتوسیانین پوست بادمجان/نانوذرات اکسیدروی سنتز شده به روش سبز با استفاده از عصاره کلاهک بادمجان برای افزایش ماندگاری فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilusfrisii kutum) [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]

ک

  • کاظمی میرکی.مریم جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم از محصولات لبنی سنتی [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]
  • کوهساری.هادی فعالیت ضدباکتریایی شیر گاو تخمیرشده بوسیله دانه‌های کفیر علیه تعدادی از باکتریهای بیماری‌زا [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]

گ

  • گل محمدیان.عرفان ارزیابی ویژگی های میکروبی و فیتوشیمیایی نوشیدنی کفیر فراسودمند غنی شده با عصاره ریشه جینسینگ قرمز [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]

م

  • مختاری.محمد جواد جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم از محصولات لبنی سنتی [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]
  • مشاک.زهره فیلم نانوکامپوزیت هیدروکسی پروپیل متیل سلولز/کیتوزان/آنتوسیانین پوست بادمجان/نانوذرات اکسیدروی سنتز شده به روش سبز با استفاده از عصاره کلاهک بادمجان برای افزایش ماندگاری فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilusfrisii kutum) [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • ممتاز.حسن به کارگیری سه روش ERIC-PCR, RAPD-PCR, Rep-PCR در دسته بندی ژنتیکی ایزوله های کمپیلوباکتر ژژونی وکمپیلوباکترکولی جدا شده از گوشت خام مرغ [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]

و

  • واحد دهکردی.نجمه بررسی مقاومت ژن¬های انتروتوکسیژنیک جدایه¬های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی¬سیلین در مواد غذایی عرضه¬شده در شهرستان قم [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]

ه

  • هادیان.مریم به کارگیری سه روش ERIC-PCR, RAPD-PCR, Rep-PCR در دسته بندی ژنتیکی ایزوله های کمپیلوباکتر ژژونی وکمپیلوباکترکولی جدا شده از گوشت خام مرغ [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]