ابراهیمی اصل.سعیده
سنتز و شناسایی نانو زیست کامپوزیت ضد میکروبی نقره /کیتوسان به روش شیمیایی برای استفاده در بستهبندی مواد غذایی
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
ابراهیمی.مریم
ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوسهای جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
احرامپوش.محمدحسن
بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
اسدی.زهره
بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
اسکندری.محمد هادی
بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
اسماعیلی کوتمهر.محمود
بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
امیری.آسیه
بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
انصاری.مهسا
ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
ایران نژاد.امین
بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
ب
بشرخواه.یلدا
شناسایی و تعیین ارتباط بین پاتوتایپ های اشریشیاکلی در نمونه های بالینی انسان و نمونه های غذایی گوشتی، لبنی و سبزی با استفاده از آنتی سرم های پلی والان
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
بهرامی.حمیدرضا
جدا سازی و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی و ردیابی ژنهای حدت اشریشیاکلی مولد شیگا توکسین (STEC) در نمونه های سالاد جمع آوری شده از استان چهارمحال و بختیاری و شهر اصفهان
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
پ
پور خلیلی.آذین
شیوع آلودگی به هیدروژن پراکساید در نمونه شیرهای استریل با ماندگاری بالا در بازار شهر اصفهان
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
پورشفیع.نسرین
شناسایی ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی در استافیلوکوس اورئوس جدا شده از شیر و پنیر در شهر تبریز
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
ت
تاج بخش.الهه
بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه سنتی و صنعتی شهرستان شهرکرد به باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تایفی موریوم
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
تاج بخش.فروغ
بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه سنتی و صنعتی شهرستان شهرکرد به باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تایفی موریوم
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
ترحمی.محمد
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره جلبکهای پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) جمعآوری شده از سواحل بندر بوشهر بر باکتری های ویبریو کلرا و اشیریشیا کلی جدا شده از آب
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
ج
جعفری.بهبود
شناسایی و تعیین ارتباط بین پاتوتایپ های اشریشیاکلی در نمونه های بالینی انسان و نمونه های غذایی گوشتی، لبنی و سبزی با استفاده از آنتی سرم های پلی والان
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
جوادی.افشین
شناسایی و تعیین ارتباط بین پاتوتایپ های اشریشیاکلی در نمونه های بالینی انسان و نمونه های غذایی گوشتی، لبنی و سبزی با استفاده از آنتی سرم های پلی والان
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
جوری.محمد حسن
مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
ح
حاجی محمدی.بهادر
بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
حسینی شکرابی.سیدپژمان
اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
حسینی.سید ابراهیم
بررسی اثرات آنتی باکتریال نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
حسینی.مطهره السادات
بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
خ
خلعت بری- لیماکی.سپیده
بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
خوش خلق.محمدرضا
مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های موادغذایی جمع آوری شده ازمنطقه شرق گیلان
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
د
داراب پور.اسماعیل
بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
دریس.فاطمه
کلونینگ توالی های ´5 و ´3 ژن SipA سالمونلا انتریتیدیس در باکتری E. coli
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
دعوتی.نفیسه
جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
دوستی.عباس
کلونینگ توالی های ´5 و ´3 ژن SipA سالمونلا انتریتیدیس در باکتری E. coli
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
ربیعی فرادنبه.محمد
جدا سازی و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی و ردیابی ژنهای حدت اشریشیاکلی مولد شیگا توکسین (STEC) در نمونه های سالاد جمع آوری شده از استان چهارمحال و بختیاری و شهر اصفهان
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
رحیمی.ابراهیم
ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
رحیمی.ابراهیم
بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
رحیمی.مهدی
بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
روزبه نصیرائی.لیلا
مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
رومیانی.لاله
طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
رئیسی.مجتبی
ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوسهای جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
رئیسی.مهدی
ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
رئیسی.مهدی
بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
ز
زارعی.امیر
سنتز و شناسایی نانو زیست کامپوزیت ضد میکروبی نقره /کیتوسان به روش شیمیایی برای استفاده در بستهبندی مواد غذایی
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
زیبایی.سعید
جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
س
سروریان.ریحانه
طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
سیدنژاد.سید منصور
بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
صادقی.علیرضا
ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوسهای جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
صالحی.الهام
بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
ض
ضیاء.نوشا
ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
ط
طباطبایی یزدی.فریده
جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
طهمورث پور.آرزو
شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
ع
عباس والی.مریم
بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
عبدی پور.محدثه
بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
علیزاده.سجاد
تعیین وجود ژن حدت پنتون والنتین لکوسیدین PVL و ژن مقاومت به متیسیلین mecA در سویههای استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونههای مواد غذایی به روش Multiplex PCR و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی آن
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
علیشاهی.مجتبی
بررسی اثر ضد باکتریایی برخی عصاره و اسانسهای گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
عیسی زاده.خسرو
مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های موادغذایی جمع آوری شده ازمنطقه شرق گیلان
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
غ
غلامی آهنگران.مجید
بررسی شیوع گونه های کمپیلوباکتر در مراحل مختلف کشتار وعرضه لاشه مرغ
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
غلامی آهنگران.مجید
ارزیابی جمعیت اشریشیاکلی روده و گوشت مرغ با اضافه سازی آویشن و دارچین به خوراک طیور
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
ف
فضل ارا.علی
طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
فولادی.محمد حسن
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ایزولههای لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش های سنتی بر علیه باسیلوس سرئوس
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
قاسمی.ژیلا
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوساورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
قجقی.فریبرز
اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
قجقی.فریبرز
اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
قربانی.شقایق
مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
گرایلو.سکینه
بررسی میزان آگاهی، نگرش و عملکرد زنان مقیم در شهر شیراز پیرامون بیماری های منتقله از غذا
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
گلچین.علیرضا
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره جلبکهای پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) جمعآوری شده از سواحل بندر بوشهر بر باکتری های ویبریو کلرا و اشیریشیا کلی جدا شده از آب
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
گلشن تفتی.ابوالفضل
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ایزولههای لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش های سنتی بر علیه باسیلوس سرئوس
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
گلی.محمد
شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
م
مال الهی.برهان
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره جلبکهای پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) جمعآوری شده از سواحل بندر بوشهر بر باکتری های ویبریو کلرا و اشیریشیا کلی جدا شده از آب
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
مبین.هایده
شناسایی ژن مولد توکسین سندرم شوک سمی در استافیلوکوس اورئوس جدا شده از شیر و پنیر در شهر تبریز
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
مشاک.زهره
ارائه مدل ریاضی پیشگو برای ارزیابی اثر زیره سبز و دمای نگهداری بر رشد باکتری باسیلوس سرئوس در محیط براث BHI
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
مشتاقی.حمدالله
بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
معتمدی.حسین
بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
ملجئی.محمد باقر
شیوع آلودگی به هیدروژن پراکساید در نمونه شیرهای استریل با ماندگاری بالا در بازار شهر اصفهان
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
مولوی.مهران
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوساورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
مومنی شهرکی.منوچهر
بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه سنتی و صنعتی شهرستان شهرکرد به باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تایفی موریوم
[
دوره2,
شماره
1
- بهارسال
1394]
میرزائی.حمید
مطالعه میزان شیوع و ژنهای حدت E.coli O157: H7 در پنیرهای سنتی و شیرهای خام عرضه شده در شهرستان مرند
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]
میرلوحی.مریم
شیوع آلودگی به هیدروژن پراکساید در نمونه شیرهای استریل با ماندگاری بالا در بازار شهر اصفهان
[
دوره2,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
میری.صفورا
بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو بر کیفیت میکروبی ماهی قزل آلا
[
دوره2,
شماره
2
- تابستانسال
1394]
ن
نوری سعیدلو.سکینه
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوساورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال
[
دوره2,
شماره
3
- پاییزسال
1394]