ا

  • ابراهیمی.مریم ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی و ضد میکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش جو [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]
  • امینی. فاطمه مطالعه ی اثر نانولیپوزوم اسانس بیدمشک بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم لاکتیس در بستنی پروبیوتیک [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1403]

آ

  • آغایلی.مریم ارتباط بین استفاده از تکنیک های یادگیری با انگیزه ی فراگیری و تفکر انتقادی در بین فراگیران زبان انگلیسی در رشته بهداشت و تکنولوژی مواد غذایی [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]

ب

  • برزم دهکردی.الهه تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه های انتروباکتر کلوآکه از گوشت گوسفند و مرغ در شهرستان شهرکرد در سال 1400 [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • بنیادیان.مجتبی شناسایی مولکولی و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های باکتری شیگلای جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای سنتی [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • بهادر.نیما مطالعه اثر استافیلوفاژ جدا شده از فاضلاب بر استافیلوکوکوسهای جدا شده از شیرخام [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • بهرامیان.ماه منیر مطالعه اثر استافیلوفاژ جدا شده از فاضلاب بر استافیلوکوکوسهای جدا شده از شیرخام [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1403]

ت

  • تاج بخش.الهه تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه های انتروباکتر کلوآکه از گوشت گوسفند و مرغ در شهرستان شهرکرد در سال 1400 [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • تاج بخش.الهه بررسی اثر حفاظتی عصاره گیاه بادرشبی (Dracocephalum moldavica L) بر القاي آپوپتوز و پرولیفراسیون انگل ليشمانيا ماژور در شرایط آزمایشگاهی [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • تاج بخش.الهه بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در سویه های سیتروباکترفروندی جدا شده از گوشت طیور درشهرستان شهرکرد [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]
  • تدینی.مهرنوش بررسی خصوصیات عملکردی ترکیبات فنولیک استخراج شده از عصاره هسته خرما در مقایسه با عصاره چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • تدینی.مهرنوش اثر فیلم کیتوزان – آلژینات سدیم محتوی اسانس نارنج (Citrus aurantium) بر رفتار رشد باکتری ویبریو پاراهمولایتیکوس و لیستریا مونوسیتوژنز در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1403]

ح

  • حاجی نیا.فهیمه ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی و ضد میکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش جو [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]
  • حسن زاده. ماندانا آزمون هاي شمارش قارچ، شمارش اشريشياکلي و جستجوي سالمونلا از مراکز ضايعات (پودر گوشت) و کارخانجات دام، طيور و آبزيان [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • حسنی.فرزانه شناسایی مولکولی و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های باکتری شیگلای جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای سنتی [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • حسینی سربس.مریم مطالعه اثر استافیلوفاژ جدا شده از فاضلاب بر استافیلوکوکوسهای جدا شده از شیرخام [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • حسینی نسب.سید عرفان بررسی مقاومت ژن¬های انتروتوکسیژنیک جدایه¬های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی¬سیلین در مواد غذایی عرضه¬شده در شهرستان قم [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • حسینی.سید رضا بررسی فراوانی آلودگی به توکسوپلاسما در گوسفندان استان البرز به روش نستد پی سی آر [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]
  • حمزه علی طهرانی.میلاد بررسی فراوانی آلودگی به توکسوپلاسما در گوسفندان استان البرز به روش نستد پی سی آر [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]

خ

  • خامسی پور.فهام بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در سویه های سیتروباکترفروندی جدا شده از گوشت طیور درشهرستان شهرکرد [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]
  • خانی.سیده گلناز مطالعه اثر استافیلوفاژ جدا شده از فاضلاب بر استافیلوکوکوسهای جدا شده از شیرخام [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • خدابنده شهرکی. حسین بررسی شیوع باکتری کمپیلوباکتر و گونه های آن در مرغ و بلدرچین تهیه شده از مراکز توزیع در استان خوزستان شهرستان اندیکا [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • خدابنده شهرکی. حسین بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در سویه های سیتروباکترفروندی جدا شده از گوشت طیور درشهرستان شهرکرد [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]

د

  • دست پیمان.بهروز ارزیابی فعالیت آنتی¬اکسیدانی و آنتی¬باکتریالی نانوامولسیون عصاره زرشک (Berberis vulgaris) به عنوان نگهدارنده طبیعی در یک مدل غذایی [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1403]

ر

  • رحیمی اصفهانی.فریبا ارتباط بین استفاده از تکنیک های یادگیری با انگیزه ی فراگیری و تفکر انتقادی در بین فراگیران زبان انگلیسی در رشته بهداشت و تکنولوژی مواد غذایی [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • رحیمی.ابراهیم فیلم نانوکامپوزیت هیدروکسی پروپیل متیل سلولز/کیتوزان/آنتوسیانین پوست بادمجان/نانوذرات اکسیدروی سنتز شده به روش سبز با استفاده از عصاره کلاهک بادمجان برای افزایش ماندگاری فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilusfrisii kutum) [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • رومیانی.لاله اثر فیلم کیتوزان – آلژینات سدیم محتوی اسانس نارنج (Citrus aurantium) بر رفتار رشد باکتری ویبریو پاراهمولایتیکوس و لیستریا مونوسیتوژنز در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1403]

س

  • ساعدی فر.عرازسلطان فعالیت ضدباکتریایی شیر گاو تخمیرشده بوسیله دانه‌های کفیر علیه تعدادی از باکتریهای بیماری‌زا [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]
  • سجادی.سیده ثریا فعالیت ضدباکتریایی شیر گاو تخمیرشده بوسیله دانه‌های کفیر علیه تعدادی از باکتریهای بیماری‌زا [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]
  • سلطانی.رضا بررسی شیوع باکتری کمپیلوباکتر و گونه های آن در مرغ و بلدرچین تهیه شده از مراکز توزیع در استان خوزستان شهرستان اندیکا [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1403]

ش

  • شاکریان.امیر به کارگیری سه روش ERIC-PCR, RAPD-PCR, Rep-PCR در دسته بندی ژنتیکی ایزوله های کمپیلوباکتر ژژونی وکمپیلوباکترکولی جدا شده از گوشت خام مرغ [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • شاکریان.امیر فیلم نانوکامپوزیت هیدروکسی پروپیل متیل سلولز/کیتوزان/آنتوسیانین پوست بادمجان/نانوذرات اکسیدروی سنتز شده به روش سبز با استفاده از عصاره کلاهک بادمجان برای افزایش ماندگاری فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilusfrisii kutum) [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • شاکریان.امیر ارزیابی فعالیت آنتی¬اکسیدانی و آنتی¬باکتریالی نانوامولسیون عصاره زرشک (Berberis vulgaris) به عنوان نگهدارنده طبیعی در یک مدل غذایی [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • شهریاری.سارا ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی و ضد میکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش جو [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]

ص

  • صادق شش پلی.مریم فعالیت ضدباکتریایی شیر گاو تخمیرشده بوسیله دانه‌های کفیر علیه تعدادی از باکتریهای بیماری‌زا [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]
  • صادقی.علیرضا ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی و ضد میکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش جو [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]
  • صالحی.مهسا فیلم نانوکامپوزیت هیدروکسی پروپیل متیل سلولز/کیتوزان/آنتوسیانین پوست بادمجان/نانوذرات اکسیدروی سنتز شده به روش سبز با استفاده از عصاره کلاهک بادمجان برای افزایش ماندگاری فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilusfrisii kutum) [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]

ط

  • طایفی.نادیا بررسی فراوانی آلودگی به توکسوپلاسما در گوسفندان استان البرز به روش نستد پی سی آر [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]

ع

  • عباس والی.مریم مطالعه ی اثر نانولیپوزوم اسانس بیدمشک بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم لاکتیس در بستنی پروبیوتیک [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • عجم لطفی.بهار مطالعه اثر استافیلوفاژ جدا شده از فاضلاب بر استافیلوکوکوسهای جدا شده از شیرخام [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • عمیدی فضلی.فرید کاربرد کلسیم پروپیونات در تولید فیلم فعال ضدمیکروب بر پایه آگار- کربوکسی متیل سلولز [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]

غ

  • غلامی.نگین اثر فیلم کیتوزان – آلژینات سدیم محتوی اسانس نارنج (Citrus aurantium) بر رفتار رشد باکتری ویبریو پاراهمولایتیکوس و لیستریا مونوسیتوژنز در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1403]

ف

  • فاموری حسینی زاده.سید مصطفی آزمون هاي شمارش قارچ، شمارش اشريشياکلي و جستجوي سالمونلا از مراکز ضايعات (پودر گوشت) و کارخانجات دام، طيور و آبزيان [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • فضل ارا.علی بررسی خصوصیات عملکردی ترکیبات فنولیک استخراج شده از عصاره هسته خرما در مقایسه با عصاره چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1403]

ک

  • کاظم زاده شیرازی نژاد.کیمیا آزمون هاي شمارش قارچ، شمارش اشريشياکلي و جستجوي سالمونلا از مراکز ضايعات (پودر گوشت) و کارخانجات دام، طيور و آبزيان [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • کاظمی میرکی.مریم جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم از محصولات لبنی سنتی [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]
  • کریمی.مهناز بررسی اثر حفاظتی عصاره گیاه بادرشبی (Dracocephalum moldavica L) بر القاي آپوپتوز و پرولیفراسیون انگل ليشمانيا ماژور در شرایط آزمایشگاهی [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • کوهساری.هادی فعالیت ضدباکتریایی شیر گاو تخمیرشده بوسیله دانه‌های کفیر علیه تعدادی از باکتریهای بیماری‌زا [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]

گ

  • گل محمدیان.عرفان ارزیابی ویژگی های میکروبی و فیتوشیمیایی نوشیدنی کفیر فراسودمند غنی شده با عصاره ریشه جینسینگ قرمز [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]

م

  • متقی. زهرا بررسی شیوع باکتری کمپیلوباکتر و گونه های آن در مرغ و بلدرچین تهیه شده از مراکز توزیع در استان خوزستان شهرستان اندیکا [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • مختاری.محمد جواد جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم از محصولات لبنی سنتی [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]
  • مرحمتی زاده.محمد حسین آزمون هاي شمارش قارچ، شمارش اشريشياکلي و جستجوي سالمونلا از مراکز ضايعات (پودر گوشت) و کارخانجات دام، طيور و آبزيان [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • مشاک.زهره فیلم نانوکامپوزیت هیدروکسی پروپیل متیل سلولز/کیتوزان/آنتوسیانین پوست بادمجان/نانوذرات اکسیدروی سنتز شده به روش سبز با استفاده از عصاره کلاهک بادمجان برای افزایش ماندگاری فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilusfrisii kutum) [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • مشاک.زهره ارزیابی فعالیت آنتی¬اکسیدانی و آنتی¬باکتریالی نانوامولسیون عصاره زرشک (Berberis vulgaris) به عنوان نگهدارنده طبیعی در یک مدل غذایی [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • مشتاقی.حمداله شناسایی مولکولی و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های باکتری شیگلای جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای سنتی [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • مشتاقی.حمداله مطالعه ی اثر نانولیپوزوم اسانس بیدمشک بر زنده مانی بیفیدوباکتریوم لاکتیس در بستنی پروبیوتیک [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • مقدم.مژگان بررسی خصوصیات عملکردی ترکیبات فنولیک استخراج شده از عصاره هسته خرما در مقایسه با عصاره چای سبز بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • ممتاز.حسن تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه های انتروباکتر کلوآکه از گوشت گوسفند و مرغ در شهرستان شهرکرد در سال 1400 [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • ممتاز.حسن به کارگیری سه روش ERIC-PCR, RAPD-PCR, Rep-PCR در دسته بندی ژنتیکی ایزوله های کمپیلوباکتر ژژونی وکمپیلوباکترکولی جدا شده از گوشت خام مرغ [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • ممتاز.حسن بررسی اثر حفاظتی عصاره گیاه بادرشبی (Dracocephalum moldavica L) بر القاي آپوپتوز و پرولیفراسیون انگل ليشمانيا ماژور در شرایط آزمایشگاهی [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • ممتاز.حسن بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در سویه های سیتروباکترفروندی جدا شده از گوشت طیور درشهرستان شهرکرد [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]
  • ممنون صوفیانی.معصومه کاربرد کلسیم پروپیونات در تولید فیلم فعال ضدمیکروب بر پایه آگار- کربوکسی متیل سلولز [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • مومنی شهرکی.منوچهر بررسی شیوع باکتری کمپیلوباکتر و گونه های آن در مرغ و بلدرچین تهیه شده از مراکز توزیع در استان خوزستان شهرستان اندیکا [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • مومنی شهرکی.منوچهر بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در سویه های سیتروباکترفروندی جدا شده از گوشت طیور درشهرستان شهرکرد [ دوره11, شماره 2 , 2 - تابستان سال 1403]

ن

  • نفیسی.سید امیرحسین آزمون هاي شمارش قارچ، شمارش اشريشياکلي و جستجوي سالمونلا از مراکز ضايعات (پودر گوشت) و کارخانجات دام، طيور و آبزيان [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • نوشادی.مائده مطالعه اثر استافیلوفاژ جدا شده از فاضلاب بر استافیلوکوکوسهای جدا شده از شیرخام [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1403]

و

  • واحد دهکردی.نجمه بررسی مقاومت ژن¬های انتروتوکسیژنیک جدایه¬های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی¬سیلین در مواد غذایی عرضه¬شده در شهرستان قم [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]

ه

  • هادیان.مریم به کارگیری سه روش ERIC-PCR, RAPD-PCR, Rep-PCR در دسته بندی ژنتیکی ایزوله های کمپیلوباکتر ژژونی وکمپیلوباکترکولی جدا شده از گوشت خام مرغ [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1403]