فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - اندازه گیری و گونه شناسی عنصر سلنیم در برخی از گیاهان خوراکی و دارویی به سه روش استخراجی پرویز آبرومند آذر فریبا زمانی هرگلانی کامبیز لاریجانی زهرا طبیب زاده قمصری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - کنترل کیفیت فرآیند چند مرحله ای تصفیه شکرخام مسعود هنرور وحید خداکرمی فرزاد علیجانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - حق دسترسی به غذا از منظر حقوق بینالملل بشردوستانه چنگیز اسفندیاری سهیلا کوشا سید باقر میرعباسی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن مغز هسته انبه سه واریته کشت شده در ایران مریم قراچورلو ژامک جعفری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - ادغام خشک کن جابجایی و تشعشعی جهت کاهش زمان خشک شدن حسن پهلوانزاده سیما حدیدی محمدرضا قاسمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بهینه سازی فرآیند ترکیبی آبگیری اسمزی در فشار کاهش یافته ناپیوسته – خشک کردن با هوای داغ برش های پرتقال با استفاده از روش سطح پاسخ علیرضا بصیری مونا عزیزی خصال یحیی مقصودلو دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های کمپیلوباکتر جدا شده از گوشت مرغ، بوقلمون، بلدرچین، کبک، شترمرغ، گاو، گوسفند، بز، و شتر عرضه شده در شهرستان شهرکرد ابراهیم رحیمی امیر شاکریان حمید رضا کاظمینی محمد علی گودرزی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - مقایسه رفتار رئولوژیک محلولها و امولسیونهای روغن در آب پایدار شده توسط صمغ عربی صدیقه امیری محسن رادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی زنده مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده در کرم مغزی کیک بر پایه آب بابک غیاثی طرزی محمد علی خسروی زنجانی انوشه شریفان حسین باخدا نیما محمدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی قابلیت استخراج فیبر رژیمی از سبوس برنج و مقایسه خواص عملکردی آن با فیبر تجاری گندم مانیا صالحی فر وجیهه فدایی نوغانی