حاصلی.علیرضا
بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ
[
دوره20,
شماره
2
- بهارسال
1402]
حسین خراسانی.فاطمه
تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و آنتیاکسیدانی پنیر
[
دوره20,
شماره
4
- پاییزسال
1402]
حسینمردی.فاطمه
بهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایهی آرد دانه های کتان و چیا
[
دوره20,
شماره
3
- تابستانسال
1402]
حسینی قابوس.سید حسین
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی ماکارونی غنی شده با زائدات زعفران
[
دوره20,
شماره
4
- پاییزسال
1402]
حسینی.سید ابراهیم
تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال
[
دوره20,
شماره
4
- پاییزسال
1402]
حضوری.محمد
بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ورزشکاران نسبت به مصرف نوشیدنیهای ورزشی و الکترولیتها در وضعیت هیدراسیون
[
دوره20,
شماره
4
- پاییزسال
1402]