ح

  • حاصلی.علیرضا بررسی اثر عصاره الکلی مفرا بر فعالیت آنتی اکسیدانی و خصوصیات میکروبی و حسی دوغ [ دوره20, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • حسین خراسانی.فاطمه تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و آنتی‌اکسیدانی پنیر [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]
  • حسینمردی.فاطمه بهینه سازی فرمولاسیون سس فلفل قرمز بر پایه‌ی آرد دانه های کتان و چیا [ دوره20, شماره 3 - تابستان سال 1402]
  • حسینی قابوس.سید حسین ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماکارونی غنی‌ شده با زائدات زعفران [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]
  • حسینی.سید ابراهیم تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]
  • حضوری.محمد بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ورزشکاران نسبت به مصرف نوشیدنی‌های ورزشی و الکترولیتها در وضعیت هیدراسیون [ دوره20, شماره 4 - پاییز سال 1402]
  • حقیقت خواجوی.شبنم تاثیر پروتئین هیدرولیز شده جوانه ماش (vigna radiata) بر ویژگی های ماست همزده [ دوره20, شماره 2 - بهار سال 1402]