فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال سپیده کیانی قلعه سرد علی فضل ارا مریم قادری قهفرخی مهدی پورمهدی 10.30495/jfh.2020.1912353.1289 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته شده در محصول نیما شیری امین غلامحسینی رضا سلیقه زاده احمد رهبر نگین درخشش 10.30495/jfh.2021.1919472.1304 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - اثر مهاری لاکتوکوکوس لاکتیس مولد نایسین بر سویههای لیستریا مونوسایتوجنز در پنیر سفید فراپالایشی سیده رعنا حمیدی شهرام حنیفیان 10.30495/jfh.2021.1916560.1297 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - طراحی و ساخت حسگر رنگسنجی جدید برپایه هماتوکسیلین بهمنظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری سمیرا مزیدی نوید نصیری زاده محمد میرجلیلی مسعود روحانی مقدم محمدعلی شیرغلامی 10.30495/jfh.2021.1913879.1294 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب نعیمه شعبانی لکرانی افشین جوادی هدی جعفری زاده- مالمیری حمید میرزایی جاوید صادقی 10.30495/jfh.2021.1916571.1298 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج آذر عباسی سید مصطفی صادقی ماندانا طایفه 10.30495/jfh.2021.1914926.1295 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبحشده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی فاطمه قاسمی کهریزه عباسعلی مطلبی مغانجوقی سهراب رسولی 10.30495/jfh.2021.1919362.1303 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - پلیمورفیسم ژن aroA در استافیلوکوکوس اورئوسهای جدا شده از شیر خام و پنیر سنتی عزیزه حسین خانی علیرضا منادی سفیدان جلال شایق 10.30495/jfh.2021.1920855.1305