ا

  • ابراهیمی.مریم بررسی برخی از ویژگی‌های پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]
  • اسدی.فائزه ارزیابی مقایسه‌ای فراسنجه‌های کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخم‌مرغ‌های محلی و تجاری در شهر سمنان [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]
  • اسماعیلی.زهرا ارزیابی مقایسه‌ای فراسنجه‌های کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخم‌مرغ‌های محلی و تجاری در شهر سمنان [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]
  • افشاری مقدم.علی بررسی میزان آلودگی سمبوسه‌های عرضه‌شده در استان سیستان و بلوچستان به سالمونلا و اشریشیا کولای و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]
  • الماسی.هادی اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]
  • امانی قدیم.علیرضا بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]
  • انرجان.نویده بررسی اثرات هم افزایی میکرو امولسیون های شیرین بیان ، سیر و رازیانه به عنوان آنتی اکسیدان و ضد باکتری طبیعی [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]
  • انرجان.نویده بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و ضد‌میکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]
  • انوار.سید امیر علی محصولات زیست‌فعال سیانوباکتری‌ها و ریز جلبک‌ها به‌عنوان مکمل‌های غذایی و دارویی باارزش [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]
  • ایزدی وصفی.نسیم ارزیابی مقایسه‌ای فراسنجه‌های کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخم‌مرغ‌های محلی و تجاری در شهر سمنان [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]

آ

  • آصفی.نارملا اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]
  • آصفی.نارملا اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروب‌های منتقله از غذا [ المجلد 11, العدد 44 - شتاء السنة 1400]

ب

  • باهنر.زهرا ارزیابی خطر فلزات سنگین ناشی از مصرف گنجشک خانگی توسط بومیان دزفول [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]
  • بنیادیان.مجتبی بررسی میزان آگاه کارکنان قنادی های شیراز در مورد بهداشت مواد غذایی و عملکرد آن‌ها [ المجلد 11, العدد 44 - شتاء السنة 1400]

پ

  • پیامی.آیدا بررسی بافت‌های غیرمجاز به روش هیستولوژی در فرآورده‌های گوشتی عرضه‌شده در شهرهای تبریز و خوی [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]
  • پیشادست.سارا مطالعه اثر ضدمیکروبی نیسین و عصاره الکلی سیر بر فعالیت استافیلوکوکوس اورئوس ATCC1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده‌ ماهی تیلاپیا در 4 درجه سلسیوس [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]

ت

  • تاری نژاد.علیرضا اثرات ضد میکروبی باکتری‌های اسیدلاکتیک با توانایی پروبیوتیکی جداشده از ماست‌های سنتی بر میکروارگانیسم‌‍‌های بیماری‌زای غذایی [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]
  • توکمه چی.امیر بررسی روند تغییرات شاخص‌های کیفی، اکسایشی و میکروبی گوشت چرخ شده و نشده گاو در زمان نگهداری به حالت انجماد [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]

ج

  • جبلی جوان.اشکان ارزیابی مقایسه‌ای فراسنجه‌های کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخم‌مرغ‌های محلی و تجاری در شهر سمنان [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]
  • جعفری زاده مالمیری.هدا بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و ضد‌میکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]
  • جوادی.افشین بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]
  • جوادی.افشین بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و ضد‌میکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]

ح

  • حاجی پور.ناصر مطالعه نقش سن، جنس و فصل بر میزان شیوع فاسیولیازیس و دیکروسلیازیس در دام‌های کشتاری در کشتارگاه تبریز [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]
  • حجازی.محمد امین اثرات ضد میکروبی باکتری‌های اسیدلاکتیک با توانایی پروبیوتیکی جداشده از ماست‌های سنتی بر میکروارگانیسم‌‍‌های بیماری‌زای غذایی [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]
  • حسن زاده.پرویز مطالعه نقش سن، جنس و فصل بر میزان شیوع فاسیولیازیس و دیکروسلیازیس در دام‌های کشتاری در کشتارگاه تبریز [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]
  • حسین زاده.سعید بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی‌های کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگه‌داری [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]
  • حنیفیان.شهرام اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروب‌های منتقله از غذا [ المجلد 11, العدد 44 - شتاء السنة 1400]
  • حیدرزادی.محمدامین مطالعه اثر ضدمیکروبی نیسین و عصاره الکلی سیر بر فعالیت استافیلوکوکوس اورئوس ATCC1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده‌ ماهی تیلاپیا در 4 درجه سلسیوس [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]
  • حیدرزادی.محمدامین بررسی میزان آلودگی سمبوسه‌های عرضه‌شده در استان سیستان و بلوچستان به سالمونلا و اشریشیا کولای و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]

خ

  • خداوردی پور.فاطمه مطالعه سمیت سلولی عصاره اسپیرولیناپلاتنسیس بر سلول‌های سرطانی معده و پروستات [ المجلد 11, العدد 44 - شتاء السنة 1400]
  • خندقی.جلیل استخراج و اندازه‌گیری حشره‌کش‌های بنزوئیل‌اوره در برخی میوه‌ها به‌روش میکرواستخراج فاز مایع پخشی و کروماتوگرافی‌مایع با کارایی بالا [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]

د

  • دل آشوب.مسعود بررسی بافت‌های غیرمجاز به روش هیستولوژی در فرآورده‌های گوشتی عرضه‌شده در شهرهای تبریز و خوی [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]
  • دهقان.سحر اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروب‌های منتقله از غذا [ المجلد 11, العدد 44 - شتاء السنة 1400]
  • دیانی عراقی.وجیهه بررسی اثر ماریناد کردن با عصاره‌ی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت شتر [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]

ر

  • رحیمی زاد تولون.میرعلی بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]
  • رحیمی.ابراهیم مطالعه شیوع فصلی و جغرافیایی توکسوپلاسما گوندی در شیر نشخوارکنندگان به‌روش nested-PCR [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]
  • رمضانی.محمد ابراهیم بررسی، شناسایی و اندازه‌گیری آفت‌کش‌ها و سموم و تأثیر آن بر منابع آبی شهر تبریز [ المجلد 11, العدد 44 - شتاء السنة 1400]
  • ریاضتی.اصغر بررسی، شناسایی و اندازه‌گیری آفت‌کش‌ها و سموم و تأثیر آن بر منابع آبی شهر تبریز [ المجلد 11, العدد 44 - شتاء السنة 1400]
  • ریحانی پول.سهیل ارزیابی رابطه وزن مولکولی پپتیدهای زیست‌فعال حاصل از آبکافت آنزیمی سر و پوسته میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) با خواص ضدباکتریایی، آنتی اکسیدانی و عملکردی آن ها [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]

ز

  • زارعی.حامد مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو [ المجلد 11, العدد 44 - شتاء السنة 1400]
  • زمیندار.نفیسه بررسی اثر ماریناد کردن با عصاره‌ی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت شتر [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]
  • زند.نازنین اثر فیلم‌ زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی ‌وینیل‌‌ استات/ ژلاتین حاوی اسانس گلپر بر افزایش زمان ماندگاری نان پیتا [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]

س

  • سعادتی.داریوش مطالعه اثر ضدمیکروبی نیسین و عصاره الکلی سیر بر فعالیت استافیلوکوکوس اورئوس ATCC1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده‌ ماهی تیلاپیا در 4 درجه سلسیوس [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]
  • سعادتی.داریوش بررسی میزان آلودگی سمبوسه‌های عرضه‌شده در استان سیستان و بلوچستان به سالمونلا و اشریشیا کولای و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]
  • سلطانی.مهدی شناسایی مایکوباکتریوم آویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در نمونه‌های شیر خام و پاستوریزه با استفاده از روش‌های کشت، IS900 PCR و IS900 nested PCR [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]
  • سلگی.عیسی ارزیابی خطر فلزات سنگین ناشی از مصرف گنجشک خانگی توسط بومیان دزفول [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]
  • سلیم خانیان.مهسا اثر فیلم‌ زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی ‌وینیل‌‌ استات/ ژلاتین حاوی اسانس گلپر بر افزایش زمان ماندگاری نان پیتا [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]
  • سیف زاده.مینا مروری بر کاربرد عصاره‌های گیاهی برای کنترل ملانوزیس در میگوی پرورشی [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]

ش

  • شاکریان.امیر مطالعه شیوع فصلی و جغرافیایی توکسوپلاسما گوندی در شیر نشخوارکنندگان به‌روش nested-PCR [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]
  • شاهرخ شهرکی.سمیه اثر مهاری اندوفیت‌های گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر استرپتوکوکوس آگالاکتیه و کریپتوکوکوس نئوفورمنس [ المجلد 11, العدد 44 - شتاء السنة 1400]
  • شریف زاده.علی مطالعه سمیت سلولی عصاره اسپیرولیناپلاتنسیس بر سلول‌های سرطانی معده و پروستات [ المجلد 11, العدد 44 - شتاء السنة 1400]
  • شریفی.زهرا ارزیابی مقایسه‌ای فراسنجه‌های کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخم‌مرغ‌های محلی و تجاری در شهر سمنان [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]
  • شکر فروش.دکتر شهرام بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی‌های کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگه‌داری [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]
  • شهریاری.سارا بررسی برخی از ویژگی‌های پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]

ص

  • صادقی ماهونک.علیرضا بررسی برخی از ویژگی‌های پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]
  • صادقی.علیرضا بررسی برخی از ویژگی‌های پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]
  • صادقی.مهسا اثرات ضد میکروبی باکتری‌های اسیدلاکتیک با توانایی پروبیوتیکی جداشده از ماست‌های سنتی بر میکروارگانیسم‌‍‌های بیماری‌زای غذایی [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]
  • صفری.رضا ارزیابی رابطه وزن مولکولی پپتیدهای زیست‌فعال حاصل از آبکافت آنزیمی سر و پوسته میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) با خواص ضدباکتریایی، آنتی اکسیدانی و عملکردی آن ها [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]

ط

  • طلا.مریم محصولات زیست‌فعال سیانوباکتری‌ها و ریز جلبک‌ها به‌عنوان مکمل‌های غذایی و دارویی باارزش [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]
  • طیار.فیروز بررسی روند تغییرات شاخص‌های کیفی، اکسایشی و میکروبی گوشت چرخ شده و نشده گاو در زمان نگهداری به حالت انجماد [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]

ع

  • عابدی.تابان اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروب‌های منتقله از غذا [ المجلد 11, العدد 44 - شتاء السنة 1400]
  • عابدیان کناری.سعید مقایسه تأثیر حلال‌های هیدرواتانولی و آبی روی پتانسیل عملکردی و ترکیبات فعال عصاره کدوحلوائی (Cucurbita moschata) [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]
  • علیپور اسکندانی.مجید مطالعه اثر ضدمیکروبی نیسین و عصاره الکلی سیر بر فعالیت استافیلوکوکوس اورئوس ATCC1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده‌ ماهی تیلاپیا در 4 درجه سلسیوس [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]
  • علیپور اسکندانی.مجید بررسی میزان آلودگی سمبوسه‌های عرضه‌شده در استان سیستان و بلوچستان به سالمونلا و اشریشیا کولای و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]
  • علیزاده.آیناز اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]

ف

  • فروزان تبار.محمود بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی‌های کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگه‌داری [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]

ق

  • قره خانی.احمد بررسی روند تغییرات شاخص‌های کیفی، اکسایشی و میکروبی گوشت چرخ شده و نشده گاو در زمان نگهداری به حالت انجماد [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]
  • قویدل.فاطمه بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و ضد‌میکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]
  • قیصری.حمید رضا بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی‌های کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگه‌داری [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]

ک

  • کنعانی.منصوره ارزیابی مقایسه‌ای فراسنجه‌های کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخم‌مرغ‌های محلی و تجاری در شهر سمنان [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]

گ

  • گل آبادی.مریم بررسی اثر ماریناد کردن با عصاره‌ی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت شتر [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]

ل

  • لاری پور.محدثه مروری بر مکمل‌های خوراکی فراویژه درموادغذایی [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]
  • لطیفی.زهرا مقایسه تأثیر حلال‌های هیدرواتانولی و آبی روی پتانسیل عملکردی و ترکیبات فعال عصاره کدوحلوائی (Cucurbita moschata) [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]

م

  • متین.امیرعباس بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]
  • محمدیاری.سهیلا بررسی، شناسایی و اندازه‌گیری آفت‌کش‌ها و سموم و تأثیر آن بر منابع آبی شهر تبریز [ المجلد 11, العدد 44 - شتاء السنة 1400]
  • مختاری.اعظم اثر مهاری اندوفیت‌های گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر استرپتوکوکوس آگالاکتیه و کریپتوکوکوس نئوفورمنس [ المجلد 11, العدد 44 - شتاء السنة 1400]
  • مسیحی نژاد.علی اصغر بررسی میزان آگاه کارکنان قنادی های شیراز در مورد بهداشت مواد غذایی و عملکرد آن‌ها [ المجلد 11, العدد 44 - شتاء السنة 1400]
  • مشایخ.علی اکبر مقایسه تأثیر حلال‌های هیدرواتانولی و آبی روی پتانسیل عملکردی و ترکیبات فعال عصاره کدوحلوائی (Cucurbita moschata) [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]
  • معتمدی فر.محمد بررسی میزان آگاه کارکنان قنادی های شیراز در مورد بهداشت مواد غذایی و عملکرد آن‌ها [ المجلد 11, العدد 44 - شتاء السنة 1400]
  • موثق.محمدحسین بررسی بافت‌های غیرمجاز به روش هیستولوژی در فرآورده‌های گوشتی عرضه‌شده در شهرهای تبریز و خوی [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]
  • موسوی کلجاهی.سیده الهام اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]
  • مویدی.علی بررسی برخی از ویژگی‌های پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]
  • میرزایی.حمید بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]
  • میرعباسی نجف آبادی.علی اثر مهاری اندوفیت‌های گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر استرپتوکوکوس آگالاکتیه و کریپتوکوکوس نئوفورمنس [ المجلد 11, العدد 44 - شتاء السنة 1400]

ن

  • ناطق.لیلا اثر فیلم‌ زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی ‌وینیل‌‌ استات/ ژلاتین حاوی اسانس گلپر بر افزایش زمان ماندگاری نان پیتا [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]
  • ناطق.لیلا مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو [ المجلد 11, العدد 44 - شتاء السنة 1400]
  • نامی.یوسف اثرات ضد میکروبی باکتری‌های اسیدلاکتیک با توانایی پروبیوتیکی جداشده از ماست‌های سنتی بر میکروارگانیسم‌‍‌های بیماری‌زای غذایی [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]
  • نوروزی.بهاره محصولات زیست‌فعال سیانوباکتری‌ها و ریز جلبک‌ها به‌عنوان مکمل‌های غذایی و دارویی باارزش [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]
  • نوری جنگی.افسانه مطالعه اثر ضدمیکروبی نیسین و عصاره الکلی سیر بر فعالیت استافیلوکوکوس اورئوس ATCC1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده‌ ماهی تیلاپیا در 4 درجه سلسیوس [ المجلد 11, العدد 43 - الخريف السنة 1400]
  • نوری صفت.فاطمه مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو [ المجلد 11, العدد 44 - شتاء السنة 1400]
  • نیک مرام.سارا بررسی، شناسایی و اندازه‌گیری آفت‌کش‌ها و سموم و تأثیر آن بر منابع آبی شهر تبریز [ المجلد 11, العدد 44 - شتاء السنة 1400]

ه

  • همیشه کار.حامد اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو [ المجلد 11, العدد 41 - ربيع السنة 1400]

و

  • ولی زاده.هادی مطالعه نقش سن، جنس و فصل بر میزان شیوع فاسیولیازیس و دیکروسلیازیس در دام‌های کشتاری در کشتارگاه تبریز [ المجلد 11, العدد 42 - الصيف السنة 1400]