فهرس المقالات محمد باقر حبیبی نجفی المقاله 1 - بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز 20.1001.1.24234966.1397.10.4.4.3 الهام شکوه صارمی محمد باقر حبیبی نجفی محمدحسین حداد خداپرست معصومه بحرینی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1397 المقاله 2 - تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زندهمانی ویروسهای رودهای در دلمه و آبپنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2 20.1001.1.24234966.1402.15.2.4.4 10.30495/jfst.2021.1901184.1645 سمیه اقحوانی شجری مسعود یاورمنش محمد باقر حبیبی نجفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 3 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی محمد باقر حبیبی نجفی رضا حاجی محمدی فریمانی بی بی صدیقه فضلی بزاز میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 3 , زمستان 1395