فهرس المقالات معصومه بحرینی المقاله 1 - بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز 20.1001.1.24234966.1397.10.4.4.3 الهام شکوه صارمی محمد باقر حبیبی نجفی محمدحسین حداد خداپرست معصومه بحرینی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1397 المقاله 2 - اثر اشعه گاما بر بار میکروبی و ترکیبات گیاه دارویی آویشن شیرازی (Zataria multiflora) راضیه ولی اصیل مجید عزیزی معصومه بحرینی حسین آرویی فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت فرآورده های باغی , العدد 5 , السنة 1 , زمستان 1395