فهرست مقالات محمد باقر حبیبی نجفی مقاله 1 - بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز 20.1001.1.24234966.1397.10.4.4.3 الهام شکوه صارمی محمد باقر حبیبی نجفی محمدحسین حداد خداپرست معصومه بحرینی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 10 , زمستان 1397 مقاله 2 - تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زندهمانی ویروسهای رودهای در دلمه و آبپنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2 20.1001.1.24234966.1402.15.2.4.4 10.30495/jfst.2021.1901184.1645 سمیه اقحوانی شجری مسعود یاورمنش محمد باقر حبیبی نجفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 15 , بهار 1402 مقاله 3 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی محمد باقر حبیبی نجفی رضا حاجی محمدی فریمانی بی بی صدیقه فضلی بزاز میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 3 , زمستان 1395