List of Articles محمد باقر حبیبی نجفی Article 1 - بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز 20.1001.1.24234966.1397.10.4.4.3 الهام شکوه صارمی محمد باقر حبیبی نجفی محمدحسین حداد خداپرست معصومه بحرینی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 2 - تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زندهمانی ویروسهای رودهای در دلمه و آبپنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2 20.1001.1.24234966.1402.15.2.4.4 10.30495/jfst.2021.1901184.1645 Somayyeh Aghhavany Shajary Masoud Yavarmanesh Mohammad Bagher Habibi Najafi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2024 Article 3 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی mohamad habibi reza farimani sedigheh fazli Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2017