فهرس المقالات ژاله خوشخو المقاله 1 - An evaluation of stress impacts on survival of probiotic bacteria in yogurt Noushin Mohajeri Payman Mahasti Shotorbani Afshin Akhondzadeh Basti Zhaleh Khoshkhoo Ali Khanjari Food and Health , العدد 5 , السنة 4 , پاییز 2021 المقاله 2 - بررسی تاثیر استرس اسانس زیرهی سبز بر بقا و پایداری باکتری لاکتوباسیلوس کازئی درماست پروبیوتیک 10.30495/jfst.2022.1945128.1766 نوشین مهاجری پیمان مهستی شتربانی افشین آخوندزاده بستی ژاله خوشخو علی خنجری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 16 , تابستان 1403 المقاله 3 - تاثیر روغن فرار زیره سیاه، املاح صفراوی و نمک بر پایداری باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (ATCC4356) ژاله خوشخو میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1401