فهرس المقالات مهناز هاشمی روان المقاله 1 - تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی از شلغم (Brassica rapa) و هویج بنفش(Daucus carota) با استفاده از باکتریهای لاکتوباسیلوس پلانتارم، لاکتوباسیلوس پاراکازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم و مخمر ساکارومایسس سرویزیه مهنام قائم پناه مهناز هاشمی روان انوشه شریفان علوم غذایی و تغذیه , العدد 66 , السنة 17 , بهار 1399 المقاله 2 - استفاده از روش امپدانس جهت برآورد سریع شمارش میکروبی مزوفیلها در سس مایونز 20.1001.1.17354226.1389.5.4.3.5 سهیلا فرجی علی فضل آرا مهناز هاشمی روان نسرین فرجی دلینا فرجی دانش زیستی ایران , العدد 5 , السنة 5 , زمستان 1389 المقاله 3 - اثر ضدباکتریایی عصاره سیر درگوشت بلدرچین 20.1001.1.17354226.1395.11.2.4.4 میلاد کربلایی آقامحسن مهناز هاشمی روان رضوان پوراحمد دانش زیستی ایران , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1395 المقاله 4 - اثر بازدارندگی عصاره چای ترش بر رشد ساکارومایسس سرویزیه و لاکتوباسیلوس پلانتاروم در آب آلبالو 20.1001.1.17354226.1396.12.2.5.2 مهدی علی پور مهناز هاشمی روان سیمین اسداالهی دانش زیستی ایران , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1396 المقاله 5 - مطالعه تاثیر نوع منبع کربنی، روش افزودن منبع کربنی، دما و شدت نور در میزان تولید رنگدانه فایکوسیانین 20.1001.1.17354226.1390.6.4.7.6 دلینا فرجی کرامت اله رضایی مهناز هاشمی روان محمدتقی گلمکانی دانش زیستی ایران , العدد 5 , السنة 6 , زمستان 1390