مطالعه تاثیر نوع منبع کربنی، روش افزودن منبع کربنی، دما و شدت نور در میزان تولید رنگدانه فایکوسیانین
الموضوعات :دلینا فرجی 1 , کرامت اله رضایی 2 , مهناز هاشمی روان 3 , محمدتقی گلمکانی 4
1 - دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا، گروه صنایع غذایی، ورامین، ایران
2 - دانشگاه تهران، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، تهران، ایران
3 - دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا، گروه صنایع غذایی، ورامین، ایران
4 - دانشگاه شیراز، بخش علوم و صنایع غذایی، شیراز، ایران
الکلمات المفتاحية:
ملخص المقالة :
_||_