فهرس المقالات simin asadollahi المقاله 1 - تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب گیلاس، انگور قرمز و زرشک مهدیه سادات آذرفام مهناز هاشمی روان سیمین اسدالهی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 1 , السنة 1 , بهار 1400 المقاله 2 - اثر بازدارندگی عصاره چای ترش بر رشد ساکارومایسس سرویزیه و لاکتوباسیلوس پلانتاروم در آب آلبالو 20.1001.1.17354226.1396.12.2.5.2 مهدی علی پور مهناز هاشمی روان سیمین اسداالهی دانش زیستی ایران , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1396 المقاله 3 - مقایسه اثر دو نوع اسانس پرتقال و لیموترش بر تولید و مدت ماندگاری آب های آشامیدنی طعم دار 20.1001.1.17354226.1394.10.4.7.4 ارمغان سعیدی سیمین اسداللهی مهناز روشنی روان دانش زیستی ایران , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1394