فهرس المقالات A. Sharifan المقاله 1 - تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی از شلغم (Brassica rapa) و هویج بنفش(Daucus carota) با استفاده از باکتریهای لاکتوباسیلوس پلانتارم، لاکتوباسیلوس پاراکازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم و مخمر ساکارومایسس سرویزیه مهنام قائم پناه مهناز هاشمی روان انوشه شریفان علوم غذایی و تغذیه , العدد 66 , السنة 17 , بهار 1399 المقاله 2 - مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آسکوربات سدیم، استات سدیم و سیترات سدیم بر ماندگاری گوشت گوساله چرخ شده سمیرا طهرانی نژاد انوشه شریفان سمیه عیوقی پور تفتی علوم غذایی و تغذیه , العدد 71 , السنة 18 , تابستان 1400 المقاله 3 - The Effect of Different Deheating Processes on Residual Myrosinase Activity, Antimicrobial Properties and Total Phenolic Contents of Yellow Mustard (Sinapis alba) M. Mizani M. Yousefi S. Rasouli A. Sharifan M. Bamani Moghaddam Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 9 , السنة 6 , بهار 1402 المقاله 4 - Preparation and Characterization of Pullulan-Soy Protein Concentrate Biocomposite Film F Hedayati Rad F. Khodaiyan S. E. Hossaini A. Sharifan Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 13 , السنة 8 , بهار 1402 المقاله 5 - Improvement of Fermented Cucumber Characteristics by Starter Culture of Lactobacillus plantarum, L. bulgaricus and S. thermophiles Z. Nilchian A. Sharifan E. Rahimi N. Mazid Abadi Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 9 , السنة 6 , بهار 1402 المقاله 6 - The Effects of Different Methods of Date Syrup Purification on the Physicochemical Properties of Produced Date Syrup Powder s. Shafiee A. Sharifan M. Hojjatoleslami Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 8 , السنة 6 , زمستان 1402 المقاله 7 - Chemical Composition, Antioxidant Activity and Antimicrobial Effect of Rosa damascena Mill. Essential Oil Against Staphylococcus aureus, Escherichia coli and Salmonella typhi P. Kheirkhahan M. Ghavami A. Sharifan Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 17 , السنة 10 , بهار 1402 المقاله 8 - Enzyme Inhibitory Activity of Certain Vegetables Indigenous in Iran as Potential Antiandrogens A. Sharifan A. Hajhoseini M. Bakhtiari Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 12 , السنة 8 , زمستان 1402 المقاله 9 - Evaluating the Antimicrobial Effect of Eucalyptus globulus Oil on Yeast Kluyveromyces marxianus: A Study on Biopreservative in Heat Treated Noncarbonated Doogh N. Rezaee A. S. Tabatabaee Bafroee A. Sharifan Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 15 , السنة 9 , بهار 1402