اثر ضدباکتریایی عصاره سیر درگوشت بلدرچین
الموضوعات :میلاد کربلایی آقامحسن 1 , مهناز هاشمی روان 2 , رضوان پوراحمد 3
1 - گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا ، ورامین ایران.
2 - گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا ، ورامین ایران.
3 - گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا ، ورامین ایران.
الکلمات المفتاحية:
ملخص المقالة :
_||_