فهرس المقالات مسعود اخگر المقاله 1 - بررسی تأثیر جایگزینهای چربی صمغ زدو و بادام بر رفتار جریانی و ویژگیهای حسی دسر لبنی وانیلی کم چرب حسین جوینده حدیث رستم آبادی مصطفی گودرزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 62 , السنة 16 , بهار 1398 المقاله 2 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ حاصل از برگ پنیرک (Malva Neglecta) آزاده حسن پور امنیه حسین جوینده بهزاد ناصحی محمد حجتی علوم غذایی و تغذیه , العدد 58 , السنة 15 , بهار 1397 المقاله 3 - تاثیر تیمار ترانس گلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر فراپالوده کم چرب تلفیق شده با پروتئینهای آب پنیر طی دوره انبارمانی عرفان دانش حسین جوینده مصطفی گودرزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 56 , السنة 14 , پاییز 1396 المقاله 4 - تأثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید آب نمکی کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره رسیدن حسین جوینده عرفان دانش مصطفی گودرزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 60 , السنة 15 , پاییز 1397 المقاله 5 - بررسی اثر صمغهای فارسی و بادام بهعنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای بافتی و ریزساختار پنیر فراپالوده کمچرب حدیث رستم آبادی حسین جوینده محمد حجتی علوم غذایی و تغذیه , العدد 55 , السنة 14 , تابستان 1396