ساری.عباسعلی
بهینهسازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]
سعدلوی.فرنوش
تشخیص و اندازهگیری اسیدهای چرب در روغنهای خوراکی و قنادی در شهر تبریز با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی
[
دوره8,
شماره
30
- تابستانسال
1397]
سعیدی اصل.محمد رضا
بررسی ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید
[
دوره8,
شماره
31
- پاییزسال
1397]
سلطانیان.سیاوش
ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]
سیف زاده.مینا
بررسی هیدروکربنهای نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی
[
دوره8,
شماره
31
- پاییزسال
1397]