س

  • سرلکی.احسان اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی (مقاله مروری) [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • سلگی.عیسی برآورد پتانسیل خطر و جذب روزانه فلزات سنگین در برخی ارقام انگور تولیدی در شهر ملایر [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • سلیمانیان زاد.صبیحه خواص آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • سلیمی.آزاده مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • سهیلی.نسیم بررسی آلودگی میکروبی و وجود ناتامایسین در دوغ‌های صنعتی تولیدشده در استان اردبیل [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]