• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 8
  • شماره29 دوره8
  • 29
    شماره 29 دوره 8 بهار 1393

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - اثر جیبرلیک اسید و سالیسیلیک اسید تحت تنش شوری بر جذب یونی و ویژگی های برگی دو رقم کلزا
        احسان نظربیگی رحیم ناصری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - رقابت لاین های تریتیکاله در تراکم های مختلف یولاف وحشی
        مجید نجاری صادقی بهرام میرشکاری امیرهوشنگ حسین زاده مقبلی سحر باصرکوچه باغ
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - اثر آبیاری با پساب کارخانه خمیرمایه بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی و عملکرد باقلا ( Vicia faba)
        لیلی گلچین سعید زهتاب سلماسی جلیل شفق کلوانق
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - ارزیابی کارآیی مصرف نور و نیتروژن در گندم (Triticum aestivum) تحت سطوح آبیاری و کود نیتروژنه
        احمد قنبری براتعلی فاخری ابراهیم امیری ابوالفضل توسلی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - ارزیابی برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک لاین ها و ارقام گندم نان
        پریسا مرادیان حمداله کاظمی اربط محمد رضایی مراداعلی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - کاربرد مقادیر دو علف کش اکسی فلورفن و تریفلورالین در کنترل علف های هرز و عملکرد رقم مازند سیر (Allium sativum L)
        سبحان محضری محمدعلی باغستانی میبدی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - تنوع ژنتیکی 65 ژنوتیپ سیب زمینی با استفاده از تجزیه عامل ها و خوشه ای
        داود حسن پناه
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - مقایسه عملکرد و اجزای عملکرد ارقام برنج به روش کشت مستقیم در بستر مرطوب توأم با پرورش ماهی در شمال ایران (آستارا)
        فرزین سعیدزاده شاهپور گروسی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - اثر ترکیب کودهای شیمیایی و دامی بر عملکرد و ماده مؤثره فلفل قرمز (Capsicum annuum L)
        سید مرتضی ابطحی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود