• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 3
  • شماره1 دوره3
  • 1
    شماره 1 دوره 3 تابستان 1402

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - اثر پوشش ‌مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد
        مجتبی قربانی داریوش خادمی شورمستی یاسمن فهیم دژبان
        10.30495/qafj.2023.1989150.1079
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره متانولی جوزهندی علیه جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس مولد بتالاکتاماز وسیع الطیف
        الهام نیکویی اشرف کریمی نیک
        10.30495/qafj.2023.1986550.1075
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - ارزیابی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم گاویوتا در پاسخ به قارچ‌های میکوریزا و تریکودرما تحت تیمار سلنیوم
        علی لچینانی سید جلال طباطبایی امیر بستانی وحید عبدوسی سعید رضائی
        10.30495/qafj.2023.1985550.1071
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - کاربرد ضایعات پوست میگو در سنتز سبز نانو کامپوزیت پلیمری حاوی نانوذرات اکسید آهن جهت حذف سموم شیمیایی از منابع آبی
        رویا بهروز دادخدا غضنفری ناهید رستاخیز عنایت الله شیخ حسینی سید علی احمدی
        10.30495/qafj.2023.1982908.1064
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی اثر محلول‌پاشی اسیدهای آمینه‌ آلانین، پرولین و گلوتامین بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و آنزیمی گیاه گشنیز (sativum L. Coriandrum)
        الهام دانائی محمدعلی شریف زاده احتشامی
        10.30495/qafj.2023.1986194.1072
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - اثرآنتی اکسیدان های سزامول و پروپیل گالات بر اکسیداسیون لیپیدها در سوسیس
        ثنا غلامرضایی علیرضا رحمن
        10.30495/qafj.2023.1990400.1080
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - تخم‌مرغ فراسودمند؛ غنی‌شده با اسیدهای چرب امگا
        داریوش خادمی شورمستی خادمی شورمستی عبدالله علیزاده کارسالاری هدی شکری
        10.30495/qafj.2023.1983324.1068
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود