فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - ترکیب اسیدهای چرب فیله خام و کبابشده کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) 20.1001.1.20080026.1394.9.3.1.3 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - افزایش تراکم سلولی جلبک Dunaliella tertioletca در محیطهای کشت مختلف در شرایط آزمایشگاهی 20.1001.1.20080026.1394.9.3.2.4 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - مطالعه اکولوژیک گونه سمی Pseudo-nitzschia seriata در حوضه جنوبی دریای خزر 20.1001.1.20080026.1394.9.3.3.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - امکانسنجی پرورش قزلآلای رنگینکمان در استخرهای خاکی استان خراسان شمالی با استفاده از آبهای لبشور زیرزمینی 20.1001.1.20080026.1394.9.3.4.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - اثر تراکم ذخیرهسازی بر برخی شاخصهای خونی بچهماهی شیب (Acipencer nudiventris) 20.1001.1.20080026.1394.9.3.5.7 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - خواص ماهی و ارزش غذایی آن برای انسان 20.1001.1.20080026.1394.9.3.6.8 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تأثیر نوکلئوتید جیره بر رشد، بقا و برخی شاخصهای خونشناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) 20.1001.1.20080026.1394.9.3.7.9 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - اثر هیدروکسیپروپیلمتیلسلولز (HPMC) افزودهشده به آردزنی و لعاب ناگت ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) بر میزان جذب روغن و کیفیت آن طی نگهداری در فریزر (C° 18-) 20.1001.1.20080026.1394.9.3.8.0 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره بیلهر (Dorema aucheri) و کاربرد آن در روغن ماهی 20.1001.1.20080026.1394.9.3.9.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - تهیه و ارزیابی خصوصیات نانوکامپوزیت زیست تخریبپذیر کاپاکاراژینان- ژلاتین/ نانورس حاوی اسانس اسطوخودوس جهت کاربرد در بستهبندی فرآوردههای شیلاتی 20.1001.1.20080026.1394.9.3.10.2