• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 9
  • شماره3 دوره9
  • 3
    شماره 3 دوره 9 پاییز 1394

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - ترکیب اسیدهای چرب فیله خام و کباب‌شده کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)
        20.1001.1.20080026.1394.9.3.1.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - افزایش تراکم سلولی جلبک Dunaliella tertioletca در محیط‌های کشت مختلف در شرایط آزمایشگاهی
        20.1001.1.20080026.1394.9.3.2.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - مطالعه اکولوژیک گونه سمی Pseudo-nitzschia seriata در حوضه جنوبی دریای خزر
        20.1001.1.20080026.1394.9.3.3.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - امکان‌سنجی پرورش قزل‌آلای رنگین‌کمان در استخرهای خاکی استان خراسان شمالی با استفاده از آب‌های لب‌شور زیرزمینی
        20.1001.1.20080026.1394.9.3.4.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - اثر تراکم ذخیره‌سازی بر برخی شاخص‌های خونی بچه‌ماهی شیب (Acipencer nudiventris)
        20.1001.1.20080026.1394.9.3.5.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - خواص ماهی و ارزش غذایی آن برای انسان
        20.1001.1.20080026.1394.9.3.6.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - تأثیر نوکلئوتید جیره بر رشد، بقا و برخی شاخص‌های خون‌شناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
        20.1001.1.20080026.1394.9.3.7.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - اثر هیدروکسی‌پروپیل‌متیل‌سلولز (HPMC) افزوده‌شده به آردزنی و لعاب ناگت ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) بر میزان جذب روغن و کیفیت آن طی نگهداری در فریزر (C° 18-)
        20.1001.1.20080026.1394.9.3.8.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره بیلهر (Dorema aucheri) و کاربرد آن در روغن ماهی
        20.1001.1.20080026.1394.9.3.9.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - تهیه و ارزیابی خصوصیات نانوکامپوزیت زیست تخریب‌پذیر کاپاکاراژینان- ژلاتین/ نانورس حاوی اسانس اسطوخودوس جهت کاربرد در بسته‌بندی فرآورده‌های شیلاتی
        20.1001.1.20080026.1394.9.3.10.2
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود