فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره آبی رزماری و نایسین بر لیستریا مونوسایتوژنز در شیر کیوان امین الرعایا مهدی شریفی سلطانی رضا حاجی اسماعیلی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج معصومه احسان بخش علیرضا صادقی مجتبی رئیسی مریم ابراهیمی مهدی کاشانی نژاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - شناسه دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه سیب و زنجبیل عزیزه حیدری محمود رضازاد باری صابر امیری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - خاصیت ضد کپکی پوشش آلژینات حاوی اسانس بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) روی نان الهام احمدی پور سمیرا بهرامیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا حاجیه قاسمیان صفایی نسرین میرزائی احمد رضا بهرامی بیان سعیدی ابراهیم رحیمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال سیاوش مکتبی مهدی زارعی رویا رستمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش گلسا مهرابادیان علیرضا شهاب لواسانی سارا موحد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - مروری بر آلودگی شیر و فرآورده های آن به باکتری بروسلا در ایران امیر شاکریان سحر نوری محمد نودرگاه