فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - جداسازی و شناسایی آرکوباکتر بوتزلری از گوشت ماکیان عرضه شده در کشتارگاهها و خرده فروشی ها درشهرستان تنکابن زهرا پور عباس قلی مسعود قانع مهدی قیامی راد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعتکنندگی و باکتریکشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی کتایون مخیری هادی کوهساری سیده زهرا سیدالنگی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده از نمونه های مواد غذایی با روش PCR چندگانه عصمت خوری اسماعیل عطای صالحی مرضیه خوری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - شناسه علمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بهینهسازی تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس از ضایعات خرما به روش سطح پاسخ فاطمه بخشی مهشید جهادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - کلون سازی و بیان ژن رمزکننده آنزیم لاکاز قارچ Trametes در میزبان مخمری و تعیین خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم اردشیر حسام پور نوشین مهندسی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - مطالعه اثر پوششهای خوراکی جدایه پروتئینی آبپنیرحاوی آنزیم لیزوزیم بر کیفیت میکروبی فیله مرغ نگهداری شده در یخچال. نجمه مقیمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تعیین تیپهای کاست کروموزومی ژن mec در ایزولههایاستافیلوکوکوساورئوس جدا شده از شیر و فراوردههای شیری نرگس امینی فرد حسن ممتاز زهرا بم زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - مطالعه اثر ضد باکتریایی لیزوزیم روی باکتری های استرپتوکوکوس.اینیایی و لاکتوکوکوس.گارویه جداشده از ماهیان قزل آلای رنگین کمان استان چهارمحال و بختیاری معصومه محمودی امین نعمت اللهی حمدالله مشتاقی مجتبی بنیادیان