فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - استخراج عصاره برهموم و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در موادغذایی رقیه حاتمی هدا جعفری زاده مالمیری افشین جوادی نویده انرجان 10.30495/jfm.2022.1945652.1747 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - شناسنامه علمی مجله دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - شیوع و ژنوتایپینگ سویههای هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از نمونههای شیر خام سید محمدحسین حجت محمدحسین مرحمتی زاده 10.30495/jfm.2022.1953544.1768 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات شیمیایی و میکروبی دسر لبنی شکلاتی کم کالری امین سید محمودزاده آسیه احمدی فاطمه کیانی علی آبادی 10.30495/jfm.2022.1936696.1726 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - فراوانی ژنهای اتصال در ایزولههای استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از فراوردههای لبنی در شهرستان شهرکرد رسول پژوهش الهه تاج بخش حسن ممتاز ابراهیم رحیمی 10.30495/jfm.2022.1971880.1795 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده فاطمه جعفری کوشکقاضی علیرضا صادقی مهران اعلمی هدی شهیری طبرستانی دل آسا رحیمی گلوگاهی 10.30495/jfm.2022.1946146.1749 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - مطالعه برخی از خواص تکنولوژیکی جدایههای انتروکوکوس در پنیر موتال ایرانی فردین کوهی حمید میرزائی یوسف نامی جلیل خندقی افشین جوادی 10.30495/jfm.2022.1968051.1790 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی اثر پلاسمای سرد ضد سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در گلاب زینب رحمانی فاطمه محمدی رضا شرافتی چالشتری 10.30495/jfm.2022.1959877.1775 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی توانایی رشد لاکتو باسیلوس پلانتاروم بر روی محیط کشت کنجاله کنجد مرجان السادات موسوی محمد حجت الاسلامی زینب السادات ابراهیم زاده موسوی حسین کیانی سید محمد علی جلالی 10.30495/jfm.2023.1961304.1777