فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ علی قربانی رنجبری نازنین قربانی رنجبری علیرضا گلچین منشادی فاطمه قربانی رنجبری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی رضا شرافتی چالشتری محمود رفیعیان کوپائی علی شرافتی چالشتری الهام صالحی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری حسن ممتاز رضا قائد امینی منوچهر مومنی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی علی احسانی مجتبی رئیسی علیجان تبرایی ، فرهاد نیک نژاد حسین نقیلی مجید امین زارع دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مطالعه اثرات ضد قارچی اسانس گل بیمرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه هدیه داودی مقدم علی محمدی ثانی معصومه مهربان سنگ آتش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis حسین معتمدی امیر تاج بخش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی میزان تأثیر نانو اسانسهای گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونههای آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران مهسا عنایتی علیرضا مختاری منصور بیات افشین محسنی فر رضا خوانساری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی تاثیر دود مایع و اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) بر لاکتوباسیلوس بولگاریکوس غزال رحیم زاده اسعد رخزادی سمیرا بهرامیان