فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - هیدروژناسیون روغن سویا با تکنیک پلاسما سرد تحت شرایط ولتاژ 15 کیلوولت و ترکیب گازی 50% هیدروژن- 50% نیتروژن ضحی سیرتی مریم قراچورلو حمیدرضا قمی مرزدشتی رضا عزیزی نژاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمایی، رئولوژیکی، حسی و زنده مانی باکتریها در دسر شیری فراسودمند حاوی ژل آلئوورا شمیم برنده مرجانه صداقتی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - استفاده از مایکروویو بهعنوان پیشتیمار قبل از خشککردن برشهای پرتقال توسط پرتو فروسرخ فخرالدین صالحی مریم تشکری کیمیا ثمری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی ویژگیهای ضد اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره اناریجه (Froriepia subpinnata) درونپوشانی شده با مالتودکسترین-کنسانتره آب پنیر راحله عالی پور عبداله علیزاده کارسالاری داریوش خادمی شورمستی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مروری بر جایگاه فیبر در تغذیه، سلامت و کاربرد و روشهای اصلاح آن در صنایع غذایی مروا حسینی پیمان رجایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی کارایی پوست انار در حذف نیکل و کروم از پساب صنعتی و طراحی آزمایش به روش سطح پاسخ نسرین هاشمی مسعود هنرور الهه قره خانی