• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 21
  • شماره2 دوره21
  • 2
    شماره 2 دوره 21 بهار 1403

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - هیدروژناسیون روغن سویا با تکنیک پلاسما سرد تحت شرایط ولتاژ 15 کیلوولت و ترکیب گازی 50% هیدروژن- 50% نیتروژن
        ضحی سیرتی مریم قراچورلو حمیدرضا قمی مرزدشتی رضا عزیزی نژاد
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمایی، رئولوژیکی، حسی و زنده مانی باکتری‌ها در دسر شیری فراسودمند حاوی ژل آلئوورا
        شمیم برنده مرجانه صداقتی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - استفاده از مایکروویو به‌عنوان پیش‌تیمار قبل از خشک‌کردن برش‌های پرتقال توسط پرتو فروسرخ
        فخرالدین صالحی مریم تشکری کیمیا ثمری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی ویژگی‌های ضد اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره اناریجه (Froriepia subpinnata) درون‌پوشانی شده با مالتودکسترین-کنسانتره آب پنیر
        راحله عالی پور عبداله علیزاده کارسالاری داریوش خادمی شورمستی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - مروری بر جایگاه فیبر در تغذیه، سلامت و کاربرد و روش‌های اصلاح آن در صنایع غذایی
        مروا حسینی پیمان رجایی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی کارایی پوست انار در حذف نیکل و کروم از پساب صنعتی و طراحی آزمایش به روش سطح پاسخ
        نسرین هاشمی مسعود هنرور الهه قره خانی
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود