فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تاثیر پودر هسته خرما بر برخی ویژگیهای خمیر بیسکویت و بیسکویت سخت مهسا مجذوبی حسن منصوری سید رضا فلسفی عسگر فرحناکی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی اثر پیش فرآوری با قلیا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین فیل ماهی ایرانی (بلوگا) سمیرا صباغ پور علی معتمدزادگان میلاد حدیدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تاثیر شرایط عصارهگیری به کمک فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی از میوه سنجد زینتی (Elaeagnus umbellate) سعیده خادمی شاهین مردانی نژاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از گیاهان تیره گل سرخ به عنوان جایگزین آنتی اکسیدانهای سنتزی در صنایع غذایی فائزه کمالی علیرضا علیرضا صادقی ماهونک زهرا نصیری فر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی میزان آلودگی ادویههای عرضه شده به صورت فله و بسته بندی (فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق و دارچین) به اسپورهای هوازی در استان زنجان زینب صداقت مهران محسنی کوروش کمالی مریم حسن شاهرخ شعبانی نیکتا فردوسی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی و مقایسه خصوصیات کیفی موثر بر فرآیند تصفیه در شکرخام وارداتی و تولید داخل محمد عرفان بهرامی مسعود هنرور دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - رابطه مصرف صبحانه، ترکیب بدنی و آمادگی قلبی تنفسی در دانش آموزان دوره ابتدایی ماندانا غلامی لیلا محمدی اصل دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی شرایط مناسب فرآیند استخراج آنزیمی و تاثیرآن برخصوصیات کمی و کیفی روغن کلزا فهیمه آگاه سودابه عین افشار ریحانه احمدزاده قویدل دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی عوامل مؤثر بر رشد قارچی و تولید آفلاتوکسین در انبارهای پسته استان کرمان محمد مرادی حسین حکمآبادی سید رضا فانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی شرایط بهینه در میکرو استخراج مایع - مایع ترکیبات موجود در عرق گیاهMenthe piperita ، به روش تاگوچی فرشته نعمت اللهی شهلا مظفری سام صارمی