فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی بار میکروبی نان های خامه ای عرضه شده در قنادی های شهر تبریز دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس نعناع فلفلی و مقایسه آن با بنزوات سدیم دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - ارزیابی میزان سلنیوم و تعیین گونه های آن در خانواده شوریده ماهیان و بررسی میزان سمیت آنها دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی میزان ضایعات و زائدات در واحدهای فرآوری دانه های روغنی استان تهران دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - ارزیابی خصوصیات شیمیایی روغن استخراج شده از هشت رقم جدید دانه سویا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تولید شیر و ماست رژیمی کم سدیم - بررسی ترکیبات و خصوصیات ارگانولپتیک آنها دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - مقایسه روشهای مختلف استخراج اسید گلیسریزیک از پودر عصاره شیرین بیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - اثر کاهش فعالیت آب (aw) و افزایش درجه حرارت بر بقاء باکتری سالمونلا تایفی موریوم دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - ارزیابی تغذیهای غذاهای تکمیلی بومی در روستاهای شمال شهر تهران دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - تعیین ضریب نفوذ نمک در بافت سیب زمینی بهروز مصیبی دهکردی- فرزانه هاشمی