فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی ترکیبات فنولی عصارههای استخراج شده از میوه زرشک بیدانه ( Berberis vulgaris ) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بهینهسازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بیدانه به روش سطح پاسخ دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی تاثیر جوانهی هستهی خرما بر رئولوژی خمیر و خواص حسی نان بربری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانهزنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آنها دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن مغز هسته انبه دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی میزان حلالیت، تولید امولسیون و کف در کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - کاهش جذب روغن در سیبزمینی سرخ شده با استفاده از پوششهای خوراکی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی تأثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیرۀ انگور دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی اثر بستر کشت و مکملهای غذایی روی ارزش غذایی قارچ صدفی فلوریدا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - بررسی تاثیر pH و غلظت یونی بر روی کف کنندگی و امولسیون کنندگی حبوبات مختلف ایرانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - تاثیر فیبر هویج در زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و کیفیت ماست میوه ای زردآلو با استفاده از روش سطح پاسخ