فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی و مقایسهی اثر عصارهی متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تعیین آکریلآمید در نانهای مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش LC/DAD و مطالعه تاثیر عصاره رزماری بر تشکیل آن دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی ویژگیهای فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری) دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تعیین انتروتوکسین های استافیلوکوکوس ارئوس در شیر گاو، گوسفند، بز و شتر به روش الایزا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایهی نازک فلفل دلمهای دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی روشهای پوستگیری سورگوم دانهای و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهیهی نان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - پایش سینتیک آبگیری اولتراسوند- اسمز کدوی سبز در شرایط مختلف فرآوری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی اثرات ضدباکتریایی عصارهی تازهی سیر(Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی خواص عملکردی کنسانترهی پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطهی ایزوالکتریک دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بررسی میزان شیوع فصلی کمپیلوباکتر ججونای و کمپیلوباکترکولای در شیرهای خام شهرستان آمل با استفاده از روش PCR.M دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - ارزیابی اثرات پری بیوتیکی و ویژگیهای کیفی اینولین استخراج شده از کاسنی غیربومی ایران دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هستهی انار منطقهی سبزوار