• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 4
  • شماره4 دوره4
  • 4
    شماره 4 دوره 4 زمستان 1391

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی و مقایسه‌ی اثر عصاره‌ی متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - تعیین آکریل‌آمید در نان‌های مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش LC/DAD و مطالعه تاثیر عصاره رزماری بر تشکیل آن
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی ویژگی‌های فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری)
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تعیین انتروتوکسین های استافیلوکوکوس ارئوس در شیر گاو، گوسفند، بز و شتر به روش الایزا
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - مدل‌سازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایه‌ی نازک فلفل دلمه‌ای
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی روش‌های پوست‌گیری سورگوم دانه‌ای و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهیه‌ی نان
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - پایش سینتیک آبگیری اولتراسوند- اسمز کدوی سبز در شرایط مختلف فرآوری
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره‌ی تازه‌ی سیر(Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        9 - بررسی خواص عملکردی کنسانتره‌ی پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطه‌ی ایزوالکتریک
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        10 - بررسی میزان شیوع فصلی کمپیلوباکتر ججونای و کمپیلوباکترکولای در شیرهای خام شهرستان آمل با استفاده از روش PCR.M
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        11 - ارزیابی اثرات پری بیوتیکی و ویژگی‌های کیفی اینولین استخراج شده از کاسنی غیربومی ایران
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        12 - تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هسته‌ی انار منطقه‌ی سبزوار
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود