فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی ترکیب شیمیایی و خواص فیزیکوشیمیایی سبوس برنج ایرانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی اثر دما و زمان پخت بر ویژگیهای کمّی و کیفی نان بربری نیمه حجیم دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی ویژگیهای رئولوژیکی، حسی وخروج روغن از بافت کرهی کنجد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - آنالیز شیمیایی محتوای گوگردی و عناصر سنگین موجود در چند نشان تجاری از نوشابههای گازدار دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوهی آلبالو- زرشک دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزولهی پروتئین سویا، کنستانترهی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقههای گلابی (Pyrus communis) دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - کاربرد شبکهی عصبی مصنوعی در پیشبینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیهای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بهینهسازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید(Carcharhinus dussumieri) دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی سینتیک خشک کردن لایهای نازک کدوی سبز با فرآیند جابه جایی هوای داغ دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - ارزیابی اثر فرآیند مالتسازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریتهی جو استان گلستان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - اثر صمغ دانهی ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب