• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 9
  • شماره33 دوره9
  • 33
    شماره 33 دوره 9 بهار 1398

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده
        سعید سخاوتی زاده محمود امین لاری حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش محمد تقی گلمکانی
        10.30495/jfh.2019.545852
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون
        لیلا هوشیار جواد حصاری صدیف آزادمرد دمیر چی ممنونه شنگول
        10.30495/jfh.2024.543643
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - اثر مهاری جدایه‌های بومی انتروکوک‌ بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی
        صبا تفکیکی شهرام حنیفیان
        10.30495/jfh.2019.545853
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانه‌های لبنی شهر تهران در زمستان 1395
        بهاره هندیجانی امیر شاکریان ابراهیم رحیمی فرحمند صالح زاده
        10.30495/jfh.2019.545849
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - شناسایی و اندازه‌گیری فیتواسترول‌ها در ماست به‌روش کروماتوگرافی‌گازی
        مریم جدی جلیل خندقی
        10.30495/jfh.2019.545850
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ
        شیما نیکزاد سمیرا بهرامیان
        10.30495/jfh.2019.545854
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - ویژگی‌های فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماریزای منتقله از غذا
        سارا عباس زاده مینا کارگزاری حسن گندمی نصرآبادی
        10.30495/jfh.2019.543640
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        8 - بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز
        فاطمه دین پژوه محمدرضا خانی وجیهه فدائی نوغانی
        10.30495/jfh.2019.545855
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود