فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین اعظم اعرابی حسن عبادی دهاقانی صدف سعیدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - رفتار سویههای مختلف یرسینیا انتروکولیتیکا در پنیر فراپالایشی و نقش بازدارندگی کشت آغازگر لاکتیکی رضا واثقی بخشایش شهرام حنیفیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای کوزهای مصرفی شهرستان ارومیه بهرام عباسینژاد مسلم نیریز نقدهی نقی طاهر طلاتپه دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - اثر تخلیه احشایی بر ویژگیهای حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در 18- درجه سلسیوس فرشته شکری مسعود هدایتی فرد زینب رفتنی امیری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تحلیل دانش و نگرش نسبت به ایمنی غذایی در بین دانشجویان دانشگاههای شهر گرگان آمنه آورند احمد عابدی سروستانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگهداری در انجماد سید ابراهیم حسینی شاهرخ شعبانی فاطمه دلفان آذری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تاثیر قوامیابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی(Cyprinuscarpio) شیما زمانینژاد بهاره شعبانپور علی شعبانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تأثیر بستهبندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای یخچال مهران جواهری بابلی محمد ولایتزاده مهدی جاگیر اکبر پاشایی