فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - مطالعه مقایسهای روشهای کشت و PCR جهت تشخیص آلودگی شیر خام گاوهای به ظاهر سالم به مایکوباکتریوم اوویوم تحت گونه پاراتوبرکلوزیس یونس انزابی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مطالعه اثر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر علیرضا منادی سفیدان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی (ماهی کیلکا-کپور نقرهای) منجمد در طی مدت زمان نگهداری در سردخانه سحر فتحی ، علیاصغر خانیپور یاسمن فهیم دژبان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگهداری در شرایط انجماد شیلان قصیری مسعود هدایتی فرد علی معتمدزادگان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مطالعه میزان شیوع سالمونلا تایفیموریوم در شیرهای خام گاو، گوسفند و بز عرضه شده در استان چهارمحال و بختیاری فروغ تاج بخش ابراهیم رحیمی الهه تاج بخش دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز محسن رادی صدیقه امیری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آبهای بطری شده در استان همدان مهدی ریاحی خرم مریم خوش شعار مهدی هاشمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژنهای میتوکندریایی گونههای حیوانی در استان تهران سید ابراهیم حسینی فرزانه تفویضی مریم تاج آبادی ابراهیمی انوشه شریفان