کاظمی پور.مریم
استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
کاویانی.بهزاد
تأثیر شرایط و دمای خشککردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana)
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
کریمی نیک.اشرف
افزایش ماندگاری میوه با استفاده از فیلترهای بیولوژیکی در مدت ذخیرهسازی
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
کریمی نیک.اشرف
تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
کریمی نیک.اشرف
بررسی آلودگی شیرهای محلی کرمان به لیستریا مونوسیتوژنز به روشهای فنوتیپی و مولکولی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
کریمی نیک.اشرف
شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]