خ

  • خادمی شورمستی.داریوش تخم‌مرغ‌های فراسودمند؛ الف) غنی‌‌شده با مواد معدنی، ویتامین‌ها و رنگدانه‌ها [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • خاکی پور.نازنین بررسی آلودگی باکتریایی ناشی از اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس در شیرینی خامه ایی عرضه شده در قنادیهای غرب شهر تهران [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • خوشکارمقدم.علی بررسی کیفیت محصول زیتون صادراتی و تاثیر آن در عرضه بازار جهانی [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • خیاطی بابایی.سارا تأثیر شرایط و دمای خشک‌کردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana) [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]